Osladilo joj se: Evo na koliko je povećan honorar Anđele Đuričić otkako je uplovila u vezu sa Zvezdanom

08.03.2023

15:03

Anđelin telefon u Zadruzi

PRINTSCREEN YOUTUBE

Honorari zadrugara isplivali na videlo

Rijaliti šou Zadruga ove godine ima novi ljubavni trougao, koji čini se ima šanse da premaši uspeh prva sezone kada su u fokuse priče bili Sloba Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani.

Ove godine sve se svelo na Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić i Anđelu Đuričić, a kako su njih troje postale velike zvezde, porasli su im i honorari.

Pročitajte: Ana pobesnela na Anđelu pa potegla nož VIDEO

Honorari zadrugara

Naime, Ana je u rijaliti ušla pre mesec dana i od tada gledanost Zadruge je rekordna, a Ćurčićeva je u ovaj projekat ušla za honorar od 200.000 evra, prenosi portal Srbija Danas.

Anđela je u rijaliti ušla kao zvezda bivše sezone, ali tokom njenog učešća desio se neočekivani obrt, te je njen honorar povećan za 500 evra, a priča se da njen honorar iznosi 50.000 evra, koliko dobija i pobednik rijalitija.

Pročitajte: Ana Ćurčić je ranije drugačije izgledala, evo šta je sve radila na sebi VIDEO

Honorari zadrugara

Ipak, kako je imala nekoliko nervnih slomova i lomila imanje, njen honorar se znatno smanjio, odnosno kako je i sama navela ostaje bez ičega:

– Pre tri jutra sam izašla, izaći ću opet, mene ne može niko da spreči. Sad se ne vraćam, sad je kraj. Da dođe jul i da ja nemam svoje honorare zbog nekog trećeg, a ništa nisam uradila, mogu da se zakunem. Neću da plaćam kazne za nešto što nisam uradila. Neću da dozvolim nepravdu, a ja sam od onih koji najviše poštuju ovu kuću – urlala je Anđela jednom prilikom.

Pročitajte: Zvezdan i Aleks Nikolić se poznaju od ranije

Honorari zadrugara

Slične sudbine je i Zvezdan Slavnić, koji ostaje bez honorara nakon rijalitija.

– Što da ne radim? Ionako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi – rekao je u lajvu Slavnić.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: SCREENSHOT YOUTUBE/IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije