Marko i Anabela u strahu: Nakon gubitka bebe, Luna neće izdržati!

15.11.2022

16:11

Trudnoća Lune Đogani

IVAN VUČIĆEVIĆ

Gubitak bebe Lune Đogani slomio porodicu

Nakon što su ispunili svoj san i posetili Ameriku, Lunu i Marka u Srbiji dočekale su još lepše vesti!

Gubitak bebe Lune Đogani

 

Gubitak bebe Lune Đogani potreslo fanove

Naime, odmah nakon putovanja Luna je saznala da je trudna i njihovoj sreći nije bilo kraja, međutim, sve je, nažalost, bilo kratkog veka! Naime, samo dve nedelje nakon što su svoju sreću podelili sa medijima i fanovima, Đoganijeva je izgubila bebu i sve je pošlo po zlu!

I mada su se i Marko i Luna i tim povodom kratko oglasili i objasnili da su smogli snage da krenu dalje, SCANDAL! ekskluzivno saznaje da Luna ipak ne može tek tako lako da se pomiri sa gubitkom, te da je sve više depresivna i odsutna, posebno jer je zadobila još jedan udarac kada su joj lekari objasnili da nipošto ne sme da se opušta ako ikada ponovo zatrudni jer, nakon ovoga, i obična kijavica može da utiče na plod.


Gubitak bebe Lune Đogani

– Luna se u startu dobro nosila sa lošim vestima, ali kako vreme prolazi, sve joj je lošije. Marko i Anabela baš brinu za nju, primećuju oboje da lako može da postane depresivna, pa su, koliko znam, odmah uključili psihologa u celu priču – započinje naš izvor i dodaje:

Gubitak bebe Lune Đogani uneo bol u porodicu Miljković

– Svi znamo da je Luna pre nekoliko meseci imala i intervenciju na dojci i da je to sve prošlo, Bogu hvala, kako treba, ali ona je sad umislila da je ona kriva za gubitak. Smatra da je trebalo da sačeka sa trudnoćom, da je morala da pazi, da to sebi nije smela da dozvoli… Ma da vam ne pričam… Marko baš brine iako je on od onih ljudi koji ne paniče i ne drame, međutim, sada vidi i sam da mu je Luna klonula. To je osetila i Anabela, što je i normalno, majka joj je, najbolje je poznaje, pa su Marko i ona udružili snage i čine sve da se Luna trgne. Sada im je u interesu da joj izbiju iz glave ideju da više nikad ne sme da zatrudni jer je ona umislila da je ovo sad kraj sveta i da nikad više ne treba ni da se usudi da rađa. Krivi nekako sebe, a razvila je strah da njeni zdravstveni problemi mogu da utiču na svaku narednu trudnoću jer joj je rečeno na pregledu nakon pobačaja da se sve desilo zbog prehlade, pa sad ona smatra da je sve njena krivica. Srećom, uz sebe ima podršku najbližih, tu je i mala Mia koja joj daje snagu, pa će se valjda sve vratiti u normalu, ali znajući Lunu, bojim se da sve to može da potraje. Bogu hvala, Anabela i Marko shvataju koliko sve može da bude ozbiljno, pa su se udružili. Marko je odmah odve Lunu van Beograda da se malo opusti i da se skloni od medija, a Anabela im je na raspolaganju u svakom momentu, naravno i Gagi. Ma prebrodiće oni i ovo, ali treba vremena jer im se zaista srušio svet budući da niko nije ni pomislio da ovako nešto može da ih snađe – zaključio je naš izvor.

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije