Svaka ljubav ima kraj: Olivera Balašević prebolela Đoleta, fotografijom potvrdila novu sreću FOTO

27.04.2023

19:04

Fotografija Olivere Balašević

Instagram

Fotografija Olivere Balašević napravila haos na društvenim mrežama

Kada je pre nešto više od dve godine osvanula vest da je čuveni Panonski mornar Đorđe Balašević preminuo usled teške bitke protiv korona virusa, delovalo je kao da je sve stalo na trenutak. Njegovom odlasku niko se nije nadao, uvek je delovao kao zaljubljeni dečak pred kojim je tek život. A za takav njegov izgled, bila je zadužena njegova jedina i najveća ljubav, Olivera.

Pročitajte: Olivera Balašević donela drastičnu odluku – Mnogi smatraju da se ovo ne bi svidelo pokojnom Đorđu

Fotografija Olivere Balašević

Teško je Đoletova porodica podnela njegov iznenadni odlazak, ali život im je nakon tragedije doneo i lepe stvari, te je tako prethodnog avgusta u njihove živote ušetala jedna Vera koja je svojim dolaskom opleminila čitavu familiju.

Pročitajte: Nasilje u porodici – Jovana Balašević prijavila supruga policiji

Nedavno je javnost šokirana činjenicom da je najstarija ćerka Đorđa Balaševića prijavila nevenčanog supruga za nasilje, a sada se konačno posle dužeg vremena njena mama oglasila na društvenim mrežama. Novosadska spisateljica pokazala je stajling koji se potpuno uklapa u njenu ličnost, i ne možemo da odlučimo šta je impresivnije – da li svetla haljina na tufne, cipele ili, pak, plavi sako sa natpisom „Provincijalka“ na leđima.


Pročitajte: Olja Balašević ne prestaje da šokira javnost – Šta bi joj Đole rekao

Fotografija Olivere Balašević

To je, kao što znamo, i naslov popularne pesme njenog supruga Đorđa Balaševića. Fotografija Olivere Balašević nosila je jasnu poruku. Na jednoj pisalo je „Biti sam i nije toliko strašno…“

Fotografija Olivere Balašević

„Biti bez tebe, to je već nešto sasvim drugo“, nastavlja se misao na drugoj slici. Mnogi njeni obožavaoci poslali su joj poruke podrške jer je i više nego očigledno da se nikako ne miri sa odlaskom njenog voljenog, iako je toliko vremena već prošlo.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije