Smrt joj je pred očima: Staniji se bore za život zbog plastičnih operacija

23.01.2023

19:01

estetski zahvat stanije dobrojević

Estetski zahvat Stanije Dobrojević pošao po zlu

Starleta Stanija Dobrojević nikada nije krila estetske zahvate koje je radila. Želela je da prenese važnu poruku svim devojkama koje ubuduće budu želele da rade bilo kakve zahvate. Ispričala je kako je jednom prilikom mogla da umre, zato što je alergična na hijaluron.

– U našoj prirodi je da volimo lepo da izgledamo i kako vreme prolazi, pristalica sam svega za podmlađivanje. Ne volim kada se lažu devojčice, da su mi zadnjica i zubi veštački, da sam vadila rebra, možemo svima na rendgenu da dokažemo suprotno. Radila sam grudi nekoliko puta. Sada sam se ugojila sedam kila, sve mi ode u zadnjicu i u obraze, i onda ljudi misle da sam nešto radila na licu. Ne smem na licu puno šta ni da radim, pre pola godine sam mogla da umrem.

Pročitajte: Elegancija i luksuz – Gde živi Stanija Dobrojević VIDEO

Takođe je dodala da hirurško ulepšavanje nije šala, te ga ne treba shvatati olako, a estetski zahvat Stanije Dobrojević se završio dobro, na svu sreću.

Alergična sam na hijaluron, i ranije sam imala reakciju na ustima, i onda smo radile na licu. U momentu dok mi je doktorka davala injekcije, desila se alergijska reakcija, hvala bogu, doktorka me je bocnula i povratila. Gušila sam se i osećala da gubim sebe, bilo je strašno. Doktorka mi je rekla da bih umrla posle 20 minuta da ona nije ovako reagovala. Estetski zahvati nisu za igranje i treba pažljivo da se bira kod koga se radi.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije