EKSKLUZIVNO Grupa Hurricane u Areni sledeće godine

03.11.2023

19:11

By

Hurricane

IVAN VUČIĆEVIĆ

Prva postava grupe Hurricane mogla bi ponovo da zapeva zajedno

Kako ekskluzivno saznajemo iz izvora bliskih grupi Hurricane prva postava grupe Sanja Vučić, Ksenija Knežević, Ivana Bum Nikolić mogle bi da zapevaju ponovo zajedno.

To je sve bukvalno najavila Sanja na promociji svog prvog albuma kada je dajući intervju sa Ivanom i Ksenijom koje su došle da je podrže izjavila da će njih tri  najverovatnije snimiti jednu zajedničku pesmu.

Principijalno devojke su ostale u odličnim odnosima podržavaju jedna drugu i ono što je  potpuno logično nakon Sanjine najave to je da će zajedno da nastupe kada budu snimile novu pesmu. Ono što saznajemo je to da se pesma uveliko traži, a da će koncert u Areni obeležiti njih tri koje će tada premijerno izvesti novu pesmu, ali i svoje solo pesme kao i pesme koje su snimile svojevremeno zajedno.

Hurricane

Njima će se pridružiti i nova postavka grupe Hurricane, a pošto devojke nisu bile raspoložene da komentarišu naše informacije, pozvali smo njihovog starog, odnosno bivšeg i sadašnjeg producenta koji živi i radi na Karibima. Nije bio iznenađen pitanjima, ali njegov odgovor je bio zagonetan:

Hurricane


– Znate šta, mi smo bili i ostali kao familija. Mnogo sam ponosan na njihov solo uspeh, tako da jedino što mogu još dobiti je da brend Hurricane i sve devojke i članice zaslužuju pet Arena, Zetri ili Sinsku, za sada toliko – rekao je Zoran Milinković producent grupe Hurricane koji nije ništa želeo da otkrije, ali kako stvari stoje devojke će verovatno odraditi turneju po regionu i to po velikim objektima u toku 2024. godine.

Još iz kategorije