Ekskluzivno: Bojana Šijan izašla iz porodilišta, njen izgled svi komentarišu FOTO

18.01.2023

13:01

Drugo dete Mirka Šijana i Bojane Rodić

Drugo dete Mirka Šijana i Bojane Rodić obradovalo mnoge

Bojana Rodić, supruga Mirka Šijana, u ponedeljak popodne na svet je donela njihovog drugog naslednika. Ponosni tata na Instagramu je objavio srćne vesti, a veselje u porodičnom domu u Surčinu trajalo je do ranih jutarnjih časova.

Pročitajte: Najlepši poklon – Goca Božinovska na rođendan drugi put postala baka, stigao dečak snažnog imena FOTO

Drugo dete Marka Šijana i Bojane Rodić

Drugom unuku najviše se obradovala baka Goca Božinovska s obzirom na to da je Mirkov sin rođen istog dana kada i pevačica. Kako je i sama rekla, Bojana joj je poklonila najlepši rođendanski poklon.

U Surčinu je Goca okupila porodicu i prijatelje i bila najveselija na proslavi povodom Mirkovog i Bojaninog drugog sina, kojem su dali ime Vukan.

Pročitajte: Luksuzna vila Božinovske – Zavirite u glamurozni kutak pevačice FOTO

Drugo dete Marka Šijana i Bojane Rodić

Uz Gocu među najveselijim gostima bili su Bojanina mlađa sestra, Bogdana i njen suprug Veljko Ražnatović koji se u jednom trenutku latio mikrofona i oduševio sve svojim pevačkim mogućnostima.

Pročitajte: Za manje od tri meseca postaću MAMA – Saška Veselinov otkrila kog pola je beba

Drugo dete Marka Šijana i Bojane Rodić

Podsetimo, Bojana i Mirko su dobili su dobili starijeg sina Zorana u avgustu 2021. godine, a venčali su se u septembru ove godine napravivši žurku za pamćenje.

Drugo dete Mirka Šijana i Bojane Rodić već je postalo miljenik čitave porodice, a ponosni otac je danas izveo iz porodilišta suprugu i naslednika. Bojana je zasenila sve prisutne novinare i paparace svojim izgledom. Tek porođena Rodićeva obukla je crne kožne helanke, a svi su komentarisali da je nestvarno da žena dva dana nakon porođaja ovako dobro izgleda.

 

 

 

 

 

 

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije