Đorđe Đoković ne želi više da bude u senci Novaka: Konačno otkrio čime se bavi, hejterima zapušio usta

15.09.2023

18:09

By

Đorđe Đoković

ATA IMAGES

Đorđe Đoković o svojim poslovnim poduhvatima

Đorđe Đoković, brat je najuspešnijeg tenisera Novaka Đokovića, a iako njegov ostvaruje abnormalnuje rezultate širom sveta, suprug Saške Veselinov želi jasno svima da do znanja da je svoj čovek i da ne živi na račun slave svog brata.

Đorđe Đoković

Mlađi Đoković je i te kako uspešan u svom poslu, te je direktor „Serbia Opena“ i vlasnik nekoliko firmi. Komentari na račun toga da živi na račun Novakove slave, kaže, uopšte ga ne zanimaju:

– Odmalena sam želeo da budem svoj čovek, da ceo život vredno radim i zaradim svaki dinar. Često čujem kako pričaju da živim od slave i novca mog brata i da mi je to jedino zanimanje, ali na takve komentare se ne osvrćem. Svako ima pravo na svoje mišeljenje. Najvažnije je da se izdignem iznad svega toga – rekao je Đorđe za Hello, a potom otkrio nešto o svojim drugim poslovima:

Đorđe Đoković


– Teniski turnir „Serbia Open“ nije moj primaran posao. Imam nekoliko firmi u inostranstvu, u raznim industrijama, na koje sam ponosan. Turnir mogu da definišem kao pravo zadovoljstvo u kome uživam već nekoliko godina. To je jedan predivan događaj koji širom sveta našu zemlju i naš narod predstavlja na najlepši mogući način i zbog kojeg je veliki broj ljudi posetio naš Beograd. Ponosan sam na uspeh koji smo napravili sa ovim turnirom i nadam se da ćemo i u budućnosti uspeti da obezbedimo licencu svima koji vole ovaj sport da nastave da gledaju najbolji svetski tenis u našem glavnom gradu. Pored toga, košarka je jedan od mojih omiljenih sportova. Već neko vreme radim na velikom projektu o kojem ću, nadam se, uskoro moći nešto više da kažem – rekao je Đoković i dodao:

Đorđe Đoković

– Za izuzetno kratko vreme uspeo sam da izgradim internacionalnu karijeru, da se nametnem kao lider u velikim korporacijama i, na kraju, da započnem sopstvene poslovne projekte i otvorim firme na koje sam jako ponosan. Čitav moj profesionalni put od ulaska u industriju finansija do velikih projekata i uspeha gotovo je filmski i vrlo rado ću jednog dana pričati o tome – bio je iskren Đorđe.

IZVOR: EKSKLUZIV

Još iz kategorije