Đoganijevi se opet izmirili, opšta frka je ispala oko Silvije, a evo šta ona kaže na to što se Đoletu ne sviđa to što ona radi

14.11.2023

13:11

By

Đoganijevi se opet izmirili

foto: Ivan Vučićević

Đoganijevi se opet izmirili iako je donedavno Đole bio protiv onoga što njegova ćerka Silvija radi

Poslednjih nekoliko nedelja veoma je aktuelna tema ta što Đole Đogani nije podržao svoju ćerku Silviju povodom njenog novog singla. Izgleda da su se strasti u porodici Đogani smirile pa su se tako Đoganijevi opet izmirili.

Na celu situaciju koja se dešavala u proteklo vreme Silvija kaže:

– Pa mi smo to već pričali dosta puta, jednostavno on sad i nije bio u prilici i nije podržao te moje odluke i tako nebitno – na nju se nadovezala njena majka Slađa, Đoletova bivša žena:

– Ne, ne, mi stvarno imamo dobar odnos tako da u suštini dve porodice sa decom tako da u suštini stvarno ne ljutim se ništa, ne zameram mu – završava Slađa, a Silvija se prisetila rođendana koji su nedavno zajedno proslavili:

Đoganijevi se opet izmirili

– Mi smo sa mojim tatom u fenomenalnim odnosima, baš smo proslavljali moj rođendan pre par dana, bili su i on i Vesna i ćerka, tako da ovako što se porodice tiče nemamo nikakvih problema. Sada da li on nešto voli ili ne to je već njegov izbor – priča Silvija.


Đoganijevi se opet izmirili

Vesna i Đole Đoganifoto: Ivan Vučićević

Posle Đoletovih neodobravanja Đoganijevi se opet izmirili, a evo i u kakvim su odnosima sa Anabelom

Slađa se osvrnula i na odnos sa Anabelom i objasnila kako se slažu:

– Divno. Ja za Anabelu i Lunu, stvarno nikada ništa loše ne bih ni pomislila, a kamoli rekla. To su neke da li vaše novinarske fore ili iz konteksta neko izvuče i tako to da se napravi neka frka. Ja to ne volim, volim samo ono što jeste, što je sada trenutno i što smo mi kao porodica. Mi nemamo znači predrasude, nismo ljudi koji će nešto zameriti, ni ja ni Silvija ni Marinela, znači stvarno voleli bi da smo više sa njima, da smo u kontaktu ali jednostavno svako ima neke svoje obaveze i to je to. Inače iz naše grupe je izašlo dosta dosta grupa – priča Slađa.

Đoganijevi se opet izmirili

Ivan VučićevićIvan Vučićević

Silvija je neko ko je bio pominjan na društvenim mrežama iz razloga što je svoju maloletnu ćerku stavila da vozi kola. Ona to objašnjava na sledeći način:

– Ja sam već objasnila da smo se mi nalazili na našem placu u Vrčinu i da Tija nije bila sama, niti je ona vozila. To je auto koji je išao 10 km na čas tako da pored nje sam ja bila tako da apsolutno niti je bio put niti je ugrozila sebe. Taman posla, ja sam plašljiva majka ja nju ne puštam nigde, kamoli da ugrozim nju i druge ljude učesnike u saobraćaju – priča Silvija   nadovezuje se Slađa:

– Eto to je to što sam se ja iznervirala. Da li je moguće da oni stvarno nikad ništa ne stave, ja milion puta eto danas rođendan ja kažem nije moguće da nisi snimila moj rođendan. Tako iz neke gluposti je postavila, inače je stvarno ono što se tiče toga, prvo je tremaroš i ja kad vozim ona stalno viče uspori, polako, a kamoli. Ali opet – priča Slađa i nadovezuje se Silvija:

– Meni je jako bitno da nju oslobodim nekih strahova koje ja imam tako što po psihologiji majka uvek svoje strahove prenosi na dete, tako da to je bio jedan od razloga što sam dopustila tako nešto, ali opet kažem sve je bilo obezbeđeno – priča Silvija.

Još aktuelnih vesti iz sveta estrade čitajte u novom broju Scandala! koji je u prodaji

Još iz kategorije