Grand više ne postoji, to zna i Popović: Đani razočaran u estradu

18.03.2023

21:03

Đanijeva izjava

Đanijeva izjava iznenadila mnoge

Đani otkriva da su mu unuci najveća radost, ali da ipak ne ume da menja pelene! Dok im on peva i zabavlja ih, baba Slađa radi sve ostalo!

– Ja sam deda, sa mnom treba da uživaju, a za ostalo imaju majku i oca, Bogu hvala.

A da li ti prija ta uloga?

– Posle nekoliko ružnih godina korone unuci su nešto najlepše što mi se desilo.

Družiš se sa Cecom, bio si glavni na svadbi kad je ona ženila sina?

– Ceca nam je među prvima čestitala, ali ne družimo se. Sa dosta kolega se čujem, i Pejović moj brat me zvao, ma svi su mi čestitali, a družićemo se kad ovo prođe. Ima vremena za to…

Mnogo si razočaran u estradu, šta se dešava, što te pojedini ne vole?

– Zato što sam pravi brat! Nikog nisam zeznuo, a njih pojede ljubomora. Retko ko da želi nekome dobro, to je naša estrada, a ja sam u fazonu da svi imaju više od mene. Više volim da svi oni imaju i više para i svega od mene, samo neka gledaju svoja posla i svoju muku, nemoj da kopaju po tuđim domovima. Nekad mi nije ni dan, ni mesec, meni nije ni godina, pa ko mi je kriv.

Pročitajte: Tužba za tužbom – Jovana Jeremić odgovaraće pred zakonom, loši dani joj slede

Đanijeva izjava

Ti bar priznaješ?

– Ma normalno. Takav sam, koga volim, ja ga volim, sa svima sam dobar, ali koji će mi svako. Neka su živi i zdravi i želim im po sto hitova!

A priča se svašta… Te ovakav, onakav, te dužan je…

– Nisam dužan! Nikome Đani nijedan pfening nije dužan. Neka su oni domaćini kao ja, i ja bih bio srećan. Jesam sinovima kupio stanove u Beogradu na vodi i to sam uzeo na kredit koji redovno plaćam, to možete da proverite. Imam još dve rate da platim i ćao!

Pročitajte: Đani napadnut – Pevač jedva izvukao živu glavu VIDEO

Đanijeva izjava

Pa što im smetaš?

– Pa svima smeta lep život. Kao ja plaćam novinare da pišu o meni… Ali ako neko mrzi novinare, ja ih mrzim… Nikad ja nisam jurio ništa, a svi znaju gde im je mesto… Ima, bre, na dve ruke da nabrojim prave domaćine sa estrade… Da ne kažem na jednu ruku, ali na dve ima pravih domaćina i prave gospode… Ovo ostalo je sve bože pomozi! Jedva za leba sad imaju da jedu!

Viki ti je komšinica, jel se družite?

– Ne družimo se, ali je gotivim, sa njenim Tašketom sam radio i neke albume.

Ti si jedan od retkih koji si uspeo bez Granda i medija, jesi li se namučio? Da li bi ponovo išao istim putem?

– Istim, uvek i Bogu hvala na tome. Jedino mi je Kemiš pomogao kada sam izdao prvi album. On je jedini bio uz mene, sve ostalo je moralo debelo da se plati. Sve ostalo sam gurao sam, da nisam imao dobre pesme i da nisam dobar pevač, ne bi me nigde bilo. Srećan sam jer nisam ničiji rob, nemam ni menadžera. Imam od menadžera moju ženu i Leku! Najlakše je da uzmem pare i da budem rob, ali ja to ne želim.

A jesu li ti nudili?

– Nudili su dosta njih, ali ja dođem, otpevam, isplatite me i doviđenja… Nema kod mene ovde pevam, ovde ne… Ja sve poštujem, pevam kod svih… Nisam ja invalid da neko drugi ugovara poslove za mene, imam pametnu ženu i ozbiljnu ekipu…

Da li Grand može bez Popovića?

– Ma Granda nema odavno! Sve je to prošlo… Nekad je to bilo, sad je, po meni, neozbiljno. Imaju lepe emisije, ali nije ni Saša lud, za njega se ne sekiram. Uzeo na vreme pare i sad ga boli uvo! Ja to ništa ne gledam, ne mogu od žene i Zadruge ništa da gledam! I onda gledam ribe na Instagramu…

Pročitajte: Hteo od njega da napravi internacionalnu zvezdu -Saša Popović otkrio koji pevač ga je najviše razočarao

Đanijeva izjava

Kakva ti je JK?

– Super je ona, ja nju gotivim. Malo ima prgav jezik, ali to ne može da se promeni i to je to.

Dragana Mirković te obožava, zašto?

– Ona je divna žena i velika dama. Dobar je čovek. Kad god se sretnemo, uvek je tu od srca, i njen Toni isto. Baš volim da idem kod njih, i ona će biti kod mene kada budem pravio veselje.

Jesi li OK sada sa Darkom Lazićem?

– Ja gotivim tog momka. Svi smo mi u fazonu da se ljutimo jedni na druge kad je muka, tada mrzimo ceo svet.

Pročitajte: Breni i mlađi sin zabio nož u leđa – Posle Stefana i Viktor razočarao majku, pevačica nema od bola

Đanijeva izjava

I Brena planira da se doseli u Beograd na vodi, ima li tu mesta i za nju?

– Dobro nam došla gospođa Brena! Ako želi da bude alkoholičarka pored mene, neka dođe! Vrata su joj širom otvorena.

Jel bi se družio s njom?

– Ma družimo se, i sa Bobom njenim sam dobar… Svi koji vole da jedu i piju su dobri ljudi… Kad vidiš mršavog, ono je baksuz. Neće ga ni klopa, ni piće, džaba, može celo prase da pojede. Sam sebe izjede, nervoza ga pojela.

A da li imaš pravog prijatelja na estradi, ko ti je prirastao srcu?

– Saša Matić mi je baš pri srcu! Pejović, takođe, s njima sam baš dobar, porodično se družimo. Pogotovo sa Pejovićem, Acika je moj pravi brat.

Jesi li ti njima baš tolika konkurencija?

– Narod je takav. Umesto da se bore da naprave lovu, da zarade, oni gledaju tuđe brige. Idu da prave mađije da nemaš posla, da ti se nešto loše desi. Ja kad bih to uradio dabogda sreće nemao! Naša estrada je čudo!

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije