Ognjen Amidžić dobio konkurenciju i to od bivše žene: Dimitrovska postaje voditeljka ove emisije FOTO

31.08.2023

18:08

By

Sestra Danijele Dimitrovske

Instagram

Dimitrovska postaje voditeljka jutarnjeg programa

U mesecu septembru na novoj televiziji Blic počinje emotovanje Jutarnjeg programa. Njegov naziv će biti Jutro na Blic, a danas je otkriveno ko će biti voditelji programa.

Dimitrovska postaje voditeljka na Blic televiziji

Javnost sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će saznati s kojim voditeljskim parom će se buditi, na društvenim mrežama osvanule su fotografije novih voditelja što je pokrenulo lavinu komentara.

– Kroz zavesu svitanja, priključuje se našem jutarnjem putovanju ONA! Top model, visoka 1.78m, žena koja će nas sa osmehom voditi kroz jutro – glasi prva asocijacija na društvenim mrežama za ženskog voditelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

U pitanju je bivša žena Ognjena Amidžića, Danijela Dimitrovska.

 Danijela je odavno želela da bude voditeljka. O tome je svojevremeno razgovarala i s Ognjenom, ali on ju je tada odgovorio od te ideje rekavši joj da je bolje da se drži modne agencije, čija je suvlasnica – kaže izvor za Informer.


Takođe, kako prenosi pomenuti medij, Amidžić je često govorio da je posao novinara stresan i bez radnog vremena, što bi se loše odrazilo na odgoj njihovog sina Matije.

danijela dimitrovska ima novog dečka

– Ognjen je Danijeli pričao da je dovoljno što on radi po ceo dan i da jedan roditelj mora da se žrtvuje. Ona ga je poslušala, ali otkako su se razveli, a Matija napunio deset godina, odlučila je da se oproba u voditeljstvu – priča izvor za Informer.

Dimitrovska će voditi jutarnji program televizije Blic, a bez obzira na to što će se oprobati u novoj profesiji, nema nikakvu tremu.

– Danijela je pred objektivom foto-aparata kao model provela pola života, tako da nema tremu od kamera i jedva čeka da počne da radi na televiziji – zaključuje izvor za Informer.

Danijela Dimitrovska se prolepšala

Nema sumnje da će ova leptoca ulepšavati jutra, a što se tiče muških voditelja oni su i dalje zagonetka za javnost.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije