Nova devojka Dejana Dragojevića krije veliku tajnu, a tiče se Dalile

20.01.2023

17:01

Devojka Dejana Dragojevića

IVAN VUČIĆEVIĆ

Devojka Dejana Dragojevića poznaje njegovu bivšu ženu

Dejan Dragojević uživa u ljubavi sa novom devojkom Jovanom iz Gornjeg Milanovca, ali kako se navodi njegova sadašnja devojka i bivša supruga Dalila Dragojević su se navodno i upoznale, a imaju i zajedničkog prijatelja.

Pročitajte: Dalila zadala novi udarac bivšem suprugu, Dejan ovo neće izdržati

Devojka Dejana Dragojevića

– Bilo je krcato, oni su uživali u separeu i ljubili se, a upućeni kažu da je na istom događaju bio je i jedan njen bivši drug, koji je sada jako dobar sa Dalilom. Nisam siguran, ali mislim da su se njih dve čak i upoznale, mada ne mogu da tvrdim. Kako to obično biva, kad se završe neka drugarstva, oni kažu prijateljstva, često zna da ispliva prljav veš ili da se prošire priče. Sad, koliko je sve tako kako se govori, druga je stvar. Mislim da Jovana nema pojma da je njen bivši drug sad dobar sa Dalilom i da može da širi tračeve o njoj i filuje ih kako želi. Nije isključeno da nešto od toga u skorijoj budućnosti dopre i do medija. Koliko ja znam, nema tu skandaloznih momenata, nema ružne prošlosti, ali sliku koju ona želi da stvori o sebi, kao o finoj i smernoj devojci spletke mogu da naruše, pa ko poveruje – kaže izvor Sveta.

Pročitajte: Dejan Dragojević ne može da spava – Muči ga savest

Devojka Dejana Dragojevića

– Već su krenuli da je ogovaraju kako se pravi da ne voli medije, a ide u provod na mesto gde će biti svi mediji i još je u vezi sa rijaliti zvezdom. Plus kažu, od svih frizerskih salona u Beogradu i bjuti centara baš se zaposlila kod Adaktarovih koji su imali svoj rijaliti i kojima dolaze poznate ličnosti. Ajde, videćemo, neka bude da se sve slučajno desilo i da nije u pitanju još jedna u nizu devojaka koja želi minut slave. Ne mora da znači, možda se Jovana zaista zaljubila u Dejana i ne želi da je on eksponira u javnosti, vreme će pokazati ko je u pravu – kaže izvor Sveta i dodaje da bi Dejan trebalo da samuje, a ne posle kraha sa Dalilom i Aleksandrom srlja u novu vezu.

– Čoveče, odboluj, ljudski je da ti nije svejedno, uživaj sa društvom, sa porodicom, provodi se, ali nemoj odmah da pričaš kako si našao onu pravu, kako te Jovana zna u dušu i srce, kako planiraš život sa njom čim se razvedeš. On je dečko u nekoj panici, a kad se tako iz straha od samoće ili zbog nekog dokazivanja srlja u vezu i daju srceparajuće izjave, to obično ne izađe na dobro – završava izvor.

Pročitajte: Dejan Dragojević postaje reper: Biću Rasta iz Veternika

Devojka Dejana Dragojevića

Ipak, Dejanove komšije iz Veternika oduševljene su što je Dragojević ponovo sa porodicom i što je konačno našao svoju sreću.

– Ma divan je, pravi momak. Svako od nas je pravio greške, važno je što je imao gde da se vrati. Biljana je mnogo patila, baka isto, ne mogu ni da zamislim kako im je bilo. Čuo sam da ima novu devojku, imamo ovde u ulici one što odmah sve primete. Drago mi je da se ratosiljao one Dalile, a i Aleksandre, svaka je bolja od njih dve – zaključio je jedan od meštanina Veternika, a mnogi su dodali da im Jovana deluje kao fina devojka.

IZVOR: SVET-SCANDAL/BLIC

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije