Devitu pokušali da skinu masku, nastao haos: Skandal na nastupu, reagovalo obezbeđenje

26.08.2023

22:08

By

Devito

IVAN VUČIĆEVIĆ

Devito umalo ostao bez maske

Publika na nastupima ovog leta imala je par skandaloznih ispada prema izvođačima koje su došli da slušaju. Poslednji u nizu je reper David Ljubenović popularniji kao Devito.

Devito

Naime, reper koji se u javnosti eksponira pod maskom, pa i pored velikih hitova i fanova mnogi ne znaju kako on izgleda, što mu, kako je i sam rekao, izuzetno prija, jer može da ima privatnost i pored velike slave.

Devito doživeo veliku neprijatnost od fanova

Ipak, umalo sinoć da ga vide na hiljadu ljudi kada je jedan od fanova pokušao da mu skine masku, nakon čega je nastao haos. Devito je brzo reagovao i otrgao se osobi koja je čupala masku, a obezbeđenje udaljilo osobu od repera i smirila situaciju.


Reper nije prekinuo nastup, te kada se sve smirilo, nastavio je da zabavlja masu fanova kao da se ništa nije desilo i pokazao da je veliki profesionalac i da ne dozvoljava da ga bilo šta poremeti.

Podsećamo, tokom letnjih festivala, publika je gađala Vojaža, Emu Radujko, grupu Crni Cerak i Breskvica, zbog čega su se pobunili i oni koji nisu ljubitelji trepa, navodeći da, „ako ti se neko ne sviđa, zašto dolaziš na njegov nastup i gađaš ga“.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije