Prave glamoruzno slavlje: Isplivali detalji svadbe Anastasije i Gudelja, samo ove osobe su pozvane

04.09.2023

16:09

By

Svadba Anastasije i Gudelja

Detalji svadbe Anastasije i Gudelja će vas ostaviti bez teksta

Anastasija i Nemanja Gudelj su nedavno obavili ceremoniju venčanja kojem je prisustvovao najuži krug ljudi, a sada navodno spremaju ogromno slavlje.

Venčanja u Beogradu navodno neće biti. Čitava ceremonija navodno će biti organizovana u Španiji krajem decembra kada Gudelj ima pauzu.

Detalji svadbe Anastasije i Gudelja

Kako su mladenci rešili umesto dve svadbe napraviće jednu, koja će biti neviđeno luksuzna. Na nju će biti pozvano 50 ljudi. Od toga sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba, saznaje Scandal.

Svadbeno veselje navodno biće održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji čija je sala već zakupljena za kraj decembra.


Detalji svadbe Anastasije i Gudelja

– Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avon i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravno, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelji koji nemaju novca za toliki trošak – priča izvor.

Oni će na tom veselju obaviti građansko venčanje i tada će Anastasija i zvanično uzeti prezime Gudelj. Kako se piše, ona već uveliko traži venčanicu.

IZVOR: Scandal

SLIKE: Instagram, Ata images,

Još iz kategorije