Desingerica ne podnosi Gastoza: Marinković krije istinu o ženi popularnog repera

18.09.2023

14:09

By

Tiktokerka Vesna

Ivan Vučićević

Ovo krije Desingerica, o tome ne voli nikome da priča

Dragomir Despić Desingerica trenutno je u jeku popularnosti, a kako se čini, izvojevao je sigurno mesto u vrhu popularne muzike koja je sada zastupljena. Ipak, kako prenosi tabloid SCANDAL! postoji osoba koja mu je trn u oku, ali o tome ne priča nikome. Naime, ovo krije Desingerica, a tiče se Nenada Marinkovića Gastoza.

Pročitajte: Kakvo iznenađenje: Jedna od najskandaloznijih starleta uskoro u Zadruzi

A evo i zbog čega sve ovo krije Desingerica. Naime, kada je Gastoz svojevremeno bio takmičar rijalitija Maldivi, kako piše nedeljnik SCANDAL! sa njim se takmičila i Despićeva sadašnja supruga Nevena kojoj se on otvoreno nabacivao, ali mu je ona još tada stavila do znanja da ima drugog. Ipak, njen sadašnji suprug još tada je bacio hejt na Nenada i to se do sada nije promenilo, a očito i neće jer ovo krije Desingerica kako neko ne bi pomislio da je ljubomoran na Nenada.

Pročitajte: U emisiju Sanje Marinković upalo obezbeđenje iz Zadruga: Voditeljka urlala, nastao opšti haos

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Licno (@gasttozz)

– Čuješ li sa druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko i to mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugoga da gledam, kapiraš. On ovuda prolazi i danju i noću, čujem ga, ne smem da pogrešim – govorila je tada Nevena, a Gastoz je shvatio poruku pa se udaljio od nje. To je bila bukvalno kap koja je prelila čašu kod Desingerice i zbog toga Gastoza ne može očima da vidi. Gastoz je tada mogao da smuva koju god, a Despić se osećao vrlo ugroženo od njegove strane.


IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije