Danijela Martinović skupila snagu i priznala: Petar je dao ćerki ime kako je trebalo naša devojčica da se zove

27.08.2023

19:08

By

Danijela Martinović

Ata images

Danijela Martinović dve i po decenije bila je u ljubavi sa kolegom Petrom Grašom

Kada se u javnosti saznalo da su Petar Grašo i Danijela Martinović stavili tačku na ljubav dugu 25 godina, mnogi su pred tom istinom zanemeli. Oni su bili simbol emocija jednog doba, sve je delovalo idealno, međutim sudbina je htela drugačije.

Zaboravilo bi se to sa vremenom, da dalmatinski muzičar nije uplovio u novu emotivnu vezu, i to ni manje ni više nego sa daleko mlađom lepoticom, ćerkom svoga prijatelja Tončija Huljića.

Danijela Martinović

U očima javnosti pevačica je već prvoga dana po saznanju da je Grašo nastavio život sa Hanom okarakterisana kao žrtva, a muzičar kao loš momak koji je svoju voljenu tek tako ostavio posle dve i po decenije planiranja budućnosti.

Ko je koga zapravo tu napustio, koji su razlozi raskida javnost vrlo verovatno nikada neće doznati, ipak delić onoga što se među bivšim ljubavnicima dešavalo, svega dve godine pre raskida, može se zaključiti na osnovu teksta u u kom Danijela Martinović priča o njenoj i Grašovoj želji da se ostvare u ulozi roditelja.


Danijela Martinović

– Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.

– Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije.

Danijela Martinović

IZVOR: Story.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije