Sad ćete čuti pravu istinu: Danijela Dimitrovska progovorila o Ognjenovoj novoj devojci, njene reči režu kao mač

19.05.2023

11:05

Danijela Dimitrovska o novoj Ognjenovoj devojci

Ata images

Danijela Dimitrovska o novoj Ognjenovoj devojci izustila samo ovo

Pre nepunih godinu dana javnost je ostala iznenađena pred novinskim natpisima da se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska razvode nakon deset godina braka. Oni su tada kratkim zajedničkim saopštenjem potvrdili krah braka, ističući da ostaju u dobrim odnosima kako bi zajedničkim snagama odgajali sina Matiju.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska o sreći ćutala – U jeku priča o Ognjenovoj devojci otkrila da očekuje devojčicu FOTO

Danijela Dimitrovska o novoj Ognjenovoj devojci

Svako je krenuo na svoju stranu, lepa manekenka se skućila u novom domu sa naslednikom, dok je Ognjen ostao u porodičnom domu na Dorćolu u koji je nedugo po razvodu počeo da dovodi novu izabranicu i koleginicu, Minu Naumović.

Pročitajte: Razvod je i dalje boli – Danijela Dimitrovska iskreno o rastanku sa Amidžićem

Danijela Dimitrovska o novoj Ognjenovoj devojci

Tek nedavno je voditelj potvrdio emotivnu vezu sa koleginicom sa kojom deli kadar, a od tada se novopečeni par više ne krije već grabe svaki trenutak da otputuju negde i time obaveste fanove da uživaju u ljubavi. Do sada se Amidžićeva bivša supruga nije oglašavala na temu njegovog emotivnog života, međutim juče je na pitanje novinara šta Danijela Dimitrovska o novoj Ognjenovoj devojci misli izustila jedva:


Pročitajte: Otkrila je pravi razlog razvoda – Danijela Dimitrovska prvi put je javno progovorila o problemima sa kojima se borila u braku

Danijela Dimitrovska o novoj Ognjenovoj devojci

– Što se toga tiče, ja svima želim ljubav. Ja sam jedno biće koje ceni sve što je lepo i pozitivno i stvarno svima želim ljubav i to je to – rekla Danijela sa osmehom.

Na pitanje da li će javnost upoznati i njenog novog partnera, Danijela je bila jasna:

Pročitajte: Divne vesti – Malo posle razvoda, u dom Danijele Dimitrovske stiže beba

Danijela Dimitrovska o novoj Ognjenovoj devojci

– O tome ćemo da pričamo kad dođe do toga, nikad ništa nisam krila, tako da neću kriti ni to. Ja sam uvek zaljubljena. Da li je to ljubav koja potiče od prijatelja, porodice deteta, to je ono što mene ispunjava.

 

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije