On joj je vratio osmeh na lice i veru u ljubav: Dalila ponovo u vezi sa pobednikom rijalitija

16.01.2023

20:01

Dalilina zarada na Tik Toku

Foto: Instagram

Dalila i Gastoz u vezi – nova rijaliti ljubav u povoju

Već nekoliko meseci javnost ne zna ništa o ljubavnom životu vicešampionke Zadruge 5. Otkako se rastala od Luke Nikolića sa kojim je bila u kratkoj emotivnoj vezi, Dalila Dragojević svoju intimu čuva daleko od medija.

Pročitajte: Njena je poslednja – Dalila zadala novi udarac bivšem suprugu, Dejan ovo neće izdržati

Dalila i Gastoz u vezi

Foto: Instagram

Bivša supruga Dejana Dragojevića uspešno plovi voditeljskim vodama, a sutra će i njena prva pesma ugledati svetlost dana. Duet sa Marijanom Zonjić javnost sa nestrpljenjem iščekuje, a sada je poput praska odjeknula vest da Mujićeva ima novog dečka.

Naime, Republika prenosi da su Dalila i Gastoz u vezi. Njih dvoje su uhvaćeni u jednom klubu u centru Beograda gde su pred svima razmenjivali nežnosti, a sa njima je bio i reper Vuk Mob.

Pročitajte: Dejanovo stanje alarmantno – Dalila bi mogla da postane udovica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Licno (@gasttozz)

– Dalila, Gastoz i Vuk prvo su se sami našli na večeri u kafiću u Knez Mihailovoj ulici, da bi se posle ponoći uputili na drugu lokaciju. Taksijem su došli ispred noćnog kluba, tu su ih ljudi prepoznali, pa su se fotografisali na brzinu, da bi u jednom trenutku po njih izašao momak koji ih je preko reda uveo u lokal. Kad su se smestili, poručili su piće. Nazdravljali su s prijateljima, Dalila se snimala za društvene mreže, dok je Vuk insistirao i opominjao je da ne kači ništa – priča izvor koji je bio na licu mesta.

Da su Dalila i Gastoz u vezi, još uvek nije zvanično potvrđeno ali kako dalje navodi izvor za gorenavedeni portal, Dragojevićka i Nenad su kasnije i iznajmili sobu.

Pročitajte: Biljana očajna – Dalila i Dejan ostaju u braku, od razvoda nema ništa

Dalila i Gastoz u vezi

Foto: Instagram

– U tom lokalu postoje sobe koje gosti mogu da iznajme. Tamo obično idu parovi koji imaju kombinacije, šeme i slično. Dobijete ključ i niko vas ne uznemirava. Dalila i Gastoz su se zadržali dvadesetak minuta u sobi. Kad su izašli, ona je bila sva raščupana, pa je bilo jasno da su ušli da se malo više opuste – završava izvor.

Ovim povodom se oglasio i Nenad Marinković Gastoz na svom Instagram nalogu navodeći da su spekulacije na ovu temu neisitinite u svom stilu odgovorivši novinarki na pitanje da li je u ljubavi sa Dalilom. Ipak, u svakoj šali ima pola zbilje pa nam ostaje da vreme pokaže da li su Dalila i Gastoz u vezi zaista ili su pak samo prijatelji.

Dalila i Gastoz u vezi

Foto: Instagram

 

 

IZVOR: Republika.rs

Još iz kategorije