DA LI SE MENI TO SVIĐA ILI NE… – Melina Džinović progovorila o ćerkinim momcima i otkrila da li je savetuje

13.11.2023

13:11

By

Melina Džinović progovorila o ćerkinim momcima

foto: Ivan Vučićević

Melina Džinović

Melina Džinović progovorila o ćerkinim momcima, ali i o tome da li je savetuje kada je moda u pitanju

Posle duže pauze Melina Džinović predstavila je svoju novu modnu kolekciju a onda se osvrnula da li modno savetuje i svoju ćerku Đinu:

– Nimalo! Kao što vidite nas dve se razlikujemo, ali drago mi je da dete nije moja kopija, da ima svoj put, svoj stil. Da li se meni to sviđa ili ne zaista nije ni pitanje, i mislim da neko od 19 godina ni ne treba da bude savetovan od žene sa 40 i kojom. I mislim da taj deo djetinjstva i traženja sebe koji smo svi mi imali ne treba njoj da bude ukinut zato što je moja kćerka – ispričala je Melina.

Poslednjih meseci stupce pune natpisi o Đininim simpatijama a sada je Melina Džinović progovorila o ćerkinim momcima

Melina Džinović kaže da je prestala čak i da čita objave.

Melina Džinović progovorila o ćerkinim momcima

Đina Džinovićinstagram

– Ja sam prestala to da čitam, moram da vam kažem da sam prestala baš sve objave da čitam zato što dosta tih objava nije ok. Moram to da vam ukažem ovako jer znate da ja prema vama svima imam dosta direktan odnos i mislim da sam korektna i da sam u pravu i da to smem da kažem. Senzacionalistički naslovi koji se dešavaju u vezi moje porodice kao što su na primer, ja mislim da nije vest kad se izvuče intervju moj ili Harisa Džinovića iz 2006. godine i stavi se naslov koji je adekvatan današnjem vremenu. Ne mislim da je ok kada se napravi neki naslov zato što vi znate da vaši čitaoci ne čitaju tekstove nego pročitaju naslov i pogledaju sliku. Ja znam da je to način na koji vi morate da opravdate i da podignete rejtinge gledanosti i sve ostalo ali šta da vam kažem. Oduvek govorim nije fer, ali šta je fer danas – priča Melina i odgovara na pitanje da li to misli na naslove koji se tiču priče o vezi Vojaža i njene ćerke:

– Ali ako smo nereagovali i ako sam ja privatno vama lično ali vrlo iskreno rekla da neki naslovi, ne mislim da taj naslov specifično. Ako ja kažem da nešto nije tako da li ima potrebe da se to nastavlja. Eto vidite, molim vas da ako budete ovo pisali odgovor je ne. Mislim sve ok navikla sam ali moram vam reć da ne pridajem važnost tome – ispričala je Melina.


Još najnovijih vesti iz sveta poznatih pročitajte u najnovijem broju Scandal!-a koji je u prodaji

IZVOR: Scandal

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije