Ovo je Sara, ćerka Zvezdana Slavnića, samo je godinu dana mlađa od Anđele FOTO

26.12.2022

21:12

Zvezdan Slavnić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ćerka Zvezdana Slavnića prava je lepotica

Zvezdan Slavnić danima unazad je u žiži medijskog interesovanja zbog javne prevare sa Anđelom Đuričić. On je tokom emisije u Beloj kući progovorio o svojoj porodičnoj situaciji, pa završio u suzama zbog kajanja koje oseća.

Pročitajte: Zvezdan Slavnić ostavio suprugu zbog Anđele – Gledaoci šokirani, evo šta je poručio ženi

Ćerka Zvezdana Slavnića

Foto: Youtube printscreen

Zadrugar je priznao da se kaje što u nekim trenucima svojoj ćerki nije posvetio dovoljno pažnje, a Zvezdanov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić, otvoreno je pričao o tome kakav odnos ima ćerka Zvezdana Slavnića, koja ne voli da se eksponira u javnosti, sa ocem.

Prvo, zna se da očevi više vole ćerke nego sinove. Život ga je bacao tako da nije mogao da bude sa njom onoliko koliko želi. Takve su bile okolnosti i prethodna priča Kulićeve – Miljane i Ivana, mu je dala šlagvort da se seti neke svoje situacije. Velika je razlika kad neko ništa ne uradi za svoje dete, u bilo kojoj godini i neko kad je želeo više, a nije uradio koliko je trebao. Lično znam koliki je emotivac – pa dodao:

Pročitajte: Sada podržava Aleks, ali smeta joj ova učesnica – Žena Zvezdana Slavnića šokirala izjavom

Ćerka Zvezdana Slavnića

Foto: Instagram

Ne treba on da objašnjava ukućanima, nego da spoljni svet shvata. On je do sad imao zaista ekstremno emotivne izjave, iskrene i igrom slučaja je pobrao mnogo simpatija od javnosti, a ne želeći da to uradi ili da je nešto slagao. Slavnići ne lažu. Pre sam gledao „Farmu“ da vidim da li postoje granice pokvarenosti i gluposti među učesnicima i to me je intrigiralo. Zamišljao sam kako bih se ponašao i došao sam do zaključka da ja ne bih izdržao – rekao je Moka i dodao:

Pročitajte: Prešli granicu – Ostavio ženu pa ne prestaje da ljubi Anđelu (video)

Ćerka Zvezdana Slavnića

Foto: Instagram

-Zvezdan je drugačiji i drago mi je. Zaista sam u jednom trenutku mislio da će dobro jednom da pobedi kvarnoću. Ne mora da dođe daleko, ali je pokazao ko je i kakav. Da li dobrota može da pobedi zlo? Nijedan koji se fino ponašao nije prošao. Pomislio sam možda će da prođe bolje nego otac koji se ne žali na igračku karijeru. Ima tu još dobre dece, 99 odsto mogu da budem otac, a 75 odsto i deda. Gledam i volim da gledam kolorit raznih karaktera i žao mi je kako misle da prečicom i trenutnim šarmom, očijukanjem će da dođu daleko. Žao mi je njih, osetljiv sam na ćerke, možda jer nisam imao ćerku.

O Sari Slavnić ne zna se mnogo osim toga da je samo godinu dana mlađa od devojke u koju se njen otac zaljubio, a složićete se ćerka Zvezdana Slavnića pleni lepotom.

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije