Bajkovito venčanje: Evo kako će izgledati venčanje ćerke Siniše Mihajlovića, pozavidele bi joj i svetske zvezde

25.05.2023

17:05

By

Ćerka Siniše Mihajlovića

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ćerka Siniše Mihajlovića otkrila sve detalje venčanja

Ćerka pokojne legende srpskog fudbala Siniše Mihajlovića, Virdžinija, udaje se 17. juna za svog partnera Alesandra Voljaka, što je nedavno i potvrđeno iz porodice.

Pročitajte: Eros Ramacoti se oprostio od Siniše Mihajlovića na srpskom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)


Budući bračni par već se ostvario u ulozi roditelja, te su postali roditelji devojčice Violante u oktobru prošle godine, samo dva meseca pre nego što su ostali bez Siniše.

Viktorija je dozvolila svojim pratiocima na Instagramu da joj postavljaju pitanja, a njih su uglavnom zanimali detalji venčanja sa Voljakom.

Pročitajte: Majka Siniše Mihajlovića u Italiji, ONA joj je jedina uteha FOTO


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virginia Mihajlović (@virgimih)


Prvo pitanje bilo je vezano za venčanicu u kojoj će izgovoriti sudbonosno da, koju je pronašla u ateljeu „Celebrity Sposa“.

‒ Oni imaju najlepše venčanice i najbolje brendove: „Elie Saab“, „Dimitrius Dalia“, „Berta Bridal“… Moja je „Galia Lahav“ i kao san je. Uz prvu haljinu nosiću cipele sa potpisom kuće „Jimmy Choo“, a uz drugu „Paris Texas“.

Pročitajte: Snimak od kojeg suze same kreću – Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala je čitav svet VIDEO

Ćerka Siniše Mihajlovića

 

Pohvalila je i organizatore. Ekipa „Eleonora Panetta Events“ potrudila se da joj ispuni svaku želju.

‒ Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala (smeh). Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1938492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru.

Da li će svadba Virdžinije Mihajlović biti intimnija ili planiraju veliku zabavu, interesovalo je jednog pratioca.

Pročitajte: Siniša bi je podržao, Arijana Mihajlović objavila najlepše vesti – Rekla je da, svadba samo što nije FOTO

Ćerka Siniše Mihajlovića

‒ Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole.

Virdžinija je otkrila ko će biti kumovi. Njeni svedoci biće brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je takođe izabrao sestru i brata. Burme su izrađene od žutog zlata sa brilijantima. Videli smo i kako izgleda pozivnica.

Pročitajte: Samo nekoliko dana uoči velikog svadbenog veselja, ćerka Siniše Mihajlovića ostavila dečka

Ćerka Siniše Mihajlovića

Naravno, neizostavno je bilo i pitanje gde će na medeni mesec.

‒ I Alesandro i ja volimo da svuda vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom definitivno je mnogo lepše. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Odlučili smo se za Maldive, „Emerald Maldives Resort Spa“. Biće to naš prvi susret sa ovim arhipelagom – prenosi Hello!

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Još iz kategorije