Bog je uslišio sve želje i molitve, Raša i Goca Tržan danas su najsrećniji na svetu: Istina je, život je lep FOTO

24.05.2023

19:05

Ćerka Goce Tržan

Ćerka Goce Tržan proslavila je 16. rođendan

Goca Tržan važi za jednu od dama sa javne scene koja je uvek bez dlake na jeziku. Tako je nedavno jedno njeno gostovanje podigla veliku prašinu na temu roditeljstva, jer je istakla da se trudi da ne prezaštiti naslednicu, Lenu.

Pročitajte: Bol je neizdrživ, udario me je u lice – Goca Tržan doživela nasilje, Raša ne želi da se oglašava

Ćerka Goce Tržan

Ćerka Goce Tržan nikada nije pokazivala afinitet prema eksponiranju u javnosti. Lena je srednjoškolka, živi kao njene vršnjakinje i svoju privatnost za sada ne namerava da narušava. Izrasla je u lepu mladu devojku i veoma podseća na slavnu mamu iz mlađih dana.

Pročitajte: Svašta sam od nje doživela – Goca Tržan otkrila kako joj je Maja Nikolić zagorčala život

Ćerka Goce Tržan

23. maj u domu popularne pevačice je najlepši dan u godini jer se tada rodila njena najveća ljubav. Lena je sada već odrasla devojka koja je juče oduvala 16 svećica sa torte, a mama joj je na Instagramu uputila dirljive reči pune ljubavi i ponosa.


Pročitajte: Intervencije joj došle glave – Goca Tržan hitno završila na operacionom stolu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

I tako… prođe 16 godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se odmetnulo i pomalo zakročilo u ovaj naš odrasli svet, pubertet malo popušta (Bože, hvala ti, mislila sam da nikad neće proći i da ću sigurno poludeti ako potraje još malo)… Toliko sam ti toga rekla, jedina moja ćerko, ljubavi ti nije falilo, zagrljaja ti nije falilo, držanja životnih lekcija ti je preko glave… A ono čega uvek nekako fali je zajedničko vreme, da ti češće kažem da te razumem, da sam ponosna na to kako se boriš sa svim izazovima, da osećam tvoje strahove i tuge. I mogu samo da ti kažem biće sve u redu. Život je lep, raduj se. Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo, ohrabrimo, obrišemo ti suze i vratimo te u ovaj grozni odrasli svet. Uvek upamti da si zauvek moja, iako si svoja. Srećan ti rođendan, Leno. Volimo te raznežila je Goca pratioce na Instagramu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije