Razlikuje se od drugih poznatih: Džejeva ćerka objavila fotografije sa medenog meseca, evo gde su otišli pevačica i njen izabranik

25.05.2023

16:05

Ćerka Džeja Ramadanovskog

ATA IMAGES

Ćerka Džeja Ramadanovskog uživa u medenom mesecu

Ćerka legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, pevačica Marija Ramadanovski tokom vikenda udala se za svog partnera Stefana Davidovića u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a posle bajkovite svadbe njih dvoje sada uživaju u medenom mesecu.

Pročitajte: Pevačica blista u venčanici – Udala se Tea Tairović

Ćerka Džeja Ramadanovskod

Prema najnovijim objavama na društvenim mrežama, nisu otišli daleko od Beograda, ali to ne umanjuje činjenicu da uživaju u divnim zajedničkim momentima, te su objavili fotografiju iz bazena u jednog resorta, a ovo svoje putovanje ovekovečili su poljupcem.

Pročitajte: Milica Pavlović zakazala venčanje – Pevačica cveta od sreće, sve će se desiti veoma brzo


Ćerka Džeja Ramadanovskog

O venčanju ovog para piše se danima, na istom su bili prisutne neke poznate ličnosti koje su poštovale Džeja, a pevačica je pre nego što je izgovorila sudbonosno da izjavila opisala koliko joj nedostaje otac na njen najvažniji dan:

Pročitajte: Udala se Teodora Džehverović – Posle Nina on joj je vratio veru u ljubav, sve su uspešno krili FOTO

Ćerka Džeja Ramadanovskod

– Spremni smo, šta je tu je. Uzbuđeni smo. Tata mnogo nedostaje, kako bez njega, zato smo i izabrali njegovu pesmu za prvi ples. Stefan je bio uporan, osvojila me je njegova dobrota i pažnja koju mi je pruža – rekla je Marija.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije