Ceca slomljena od tuge: Veljko napustio sinove i Bogdanu, ovo je njegova konačna odluka

18.05.2023

22:05

By

Otac Veljko Ražnatović

Ata images

Cecin sin napustio porodicu, rešio da živi povučeno daleko od svih najbližih

Veljko Ražnatović, sin folk dive Cece Ražnatović, mlad se oženio i posvetio ženi Bogdani i sinovima. Za njega su provodi i skitanja po splavovima i klubovima odavno prevaziđeni, pa su tradicija i prave vrednosti ono na šta se fokusira i temelji vaspitanje koje prenosi na sinove Željka i Krstana.

Pročitajte: Veljko Ražnatović slomljen zbog smrtnog slučaja – Ovako se oprostio od brata 

Cecin sin napustio porodicu

Veljko ima mogućnost da živi u luksuzu na Dedinju gde je i odrastao, ali to nije njegov san, pa je zato i doneo odluke koje nisu ni blizu slične načinu života mladićima njegovih godina. Drugim rečima, istina je zapravo da je Cecin sin napustio porodicu i povukao se. Naravno, uvek je uz Bogdanu i dečake, ali kod majke na Dedinje ne ide često jer izbegava posete Beogradu.

Pročitajte: Predivne vesti u domu Ražnatovića, svi im čestitaju: Veljko je sada najsrećniji


uskrs u domu poznatihPre nekoliko godina Veljko se sa porodicom odselio iz Beograda za Titel, gde žive mirnim porodičnim životom. Iako živi u Titelu, Veljko svaki dan putuje u Novi Sad gde ima profesionalne treninge boksa, međutim, u poslednje vreme trenira u Beogradu jer je Bogdana sa bebom u vili kod Cece gde će ostati nekoliko meseci dok dečak ne ojača.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović prvi put u javnosti – Otkrila sve o porodici, kao i zašto je prekinula karijeru košarkašice

Krstan Ražnatović

– Moj život je sada u Titelu, tu imam farmu, posao, uopšte nemam potrebu da svraćam u Beograd. Ovde je mirno i porodica se zdravo razvija, deca posebno, a meni je to jedino bitno. Imam vremena za sve, čak i za sebe i svoje treninge kojima sam izuzetno posvećen – izjavio je Veljko svoje razloge odlaska iz porodičnog doma. Njegova mama Ceca svakako ga podržava i ne sputava, ali ne krije da joj je teško što unuci nisu u njenom domu.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije