Imaju i zajedničku pesmu: Ovaj mega popularni glumac je brat Zorane Pavić FOTO

24.02.2023

21:02

Želja Zorane Pavić

Brat Zorane Pavić poznat je glumac

Zorana Pavić je dugogodišnja muzička zvezda koja je postigla ogroman uspeh devedesetih. Njen repertoar je sačinjen od prelepih balada, kao i od čak 15 dueta. U zbir ulaze dueti ne samo sa pevačicama već i sa sportistima i glumcima, uključujući i njenog brata od tetke. Kako je njen nastup pun energije, Zorana Pavić je postala poznata po svojoj harizmi i neponovljivom osmehu.

Pročitajte: Ugroženo joj zdravlje – Zorana Pavić progovorila o svom stanju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zourana Gevara (@zourana_guevara)

Njene hitove pevušimo i dan danas, od kojih su najpoznatiji: „Sanjam te još“, „Ne dam ti da ostariš“ i „Hoću da sam slobodna“. Brat Zorane Pavić poznat je glumac, a malo je poznato da se radi o Draganu Bjelogrliću, njih dvoje su brat i sestra od tetke. Međutim, oni imaju još jednu sestru, Milicu Vodeničar, poznatu po mnogim televizijskim ostvarenjima, kao što su „Vratiće se rode“ i „Senke nad Balkanom“.

Pročitajte: Starinski lusteri, stilski nameštaj i nesvakidašnje ukrašena jelka – Zavirite u dom porodice Bjelogrlić FOTO

Zorana Pavić je jedan od retkih izvođača koji je snimio najviše dueta, a među njima je i duet sa svojim bratom, Draganom. Ona i Dragan retko govore o svojoj rodbinskoj vezi, ali Zorana je jednom prilikom otkrila da joj je Dragan davao emotivnu podršku tokom snimanja monodrame „Kad žena voli“.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije