Nakon što je stavila sestru na mesto menadžera, našla se u opasnosti: Rada Manojlović nije znala šta se sprema

17.03.2023

12:03

Zdravlje Rade Manojlović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Brat Rade Manojlović zabrinut za pevačicu

Pevačica Rada Manojlović je uzela stvar u svoje ruke, prekinuvši saradnju sa starim menadžerom itako što je zaposlila svoju sestru da joj vodi menadžerske poslove i bukira nastupe. U narednom periodu, ona će imati 47 nastupa od kojih svaki iznosi po 8.000 evra, što će navodno da izaže na godišnjem nivou oko 376.000 evra, i to je cifra bez dodatnog bakšiša. Brat Rade Manojlović zabrinut za je pevačicu i njenu sestru što su ostale same u tom svetu, ali Rada je istakla da joj je lakše sada što „pare ostaju u kući“.

Pročitajte: Rada poručila javnosti i šokirala – Ostavite mene i Milana na miru

brat rade manojlović

Ona je takođe izjavila kako se oseća sigurnije jer sada može da kontroliše sve odluke koje se tiču njenog posla. Nenad Manojlović je rekao da bi bilo dobro da postoji neko ko bi mogao da zaštiti Mariju i Radmilu, jer je to područje plodno za zloupotrebe, a dodao je i kako bi njihova porodica dodatno trpela posledice, ako se nešto loše desi.

Pročitajte: Otkako se spasila kandži ove osobe, život joj se skroz promenio – Rada Manojlović se preporodila zbog jednog poteza

brat rade manojlović

Nenad je želeo da podstakne Mariju da sa velikom pažnjom odlučuje o svemu nastupima na kojima će biti prisutna i da bi bilo dobro da ima iskustva u tome. Takođe je naveo da bi bilo dobro da postoji neko ko bi mogao da vodi računa o njima i da zaista želi sve najbolje za svoje sestre, pa ih je posavetovao da se trude da se zaštite od mogućih opasnosti.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Printscreen, Youtube, Ivan Vučićević

Još iz kategorije