Pronađena u lokvi krvi: Branka Sovrlić opljačkana i pretučena, evo u kakvom je stanju sada

25.05.2023

12:05

Branka Sovrlić

ATA IMAGES

Branka Sovrlić nikada neće zaboraviti napad na nju u vili u Iliži

Branka Sovrlić pre nekoliko godina doživela je pravi horor u svojoj vili u Ilidži kada su joj upali pljačkaši u stan. U tom trenutku pevačica se nalazila u svom domu, te su je pokušala da zaštiti svoje umetnička dela, pa su je pljačkaši udarili.

Ovo je izuzetno traumatičan period za pevačicu o kojem ne želi mnogo da govori, ali kako je rekla ona je u tom periodu bila samo jedna od meta u svom komšiluku.

Pročitajte: Automobil se prevrnuo triput – Hrvatska pevačica doživela nesreću

Branka Sovrlić

– Ne volim o tome da pričam. To je period kada je bilo mnogo pljačkaša, ma nema pevača kome nisu obili stan. To se desilo i mojoj komšinici, koja je penzionerka i živi baš do mene. Ja sam se pobila sa lopovima, pa su me udarili. Reagovala sam srcem. Na sreću, uhvatili su ih. Nakon toga, moj muž je postavio kamere, nabavio posebna vrata… Dugo posle toga kada bih ulazila u kuću, gledala bih da li mi je sve na mestu. Teško je kada znate da vam je neko preturao po stvarima – rekla je pevačica i dodala da se pljačkaši nisu libili da brutalno udare ženu:


– Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava… Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva – izjavila je tada Sovrlićeva.

Pročitajte: Otac Rade Manojlović umalo poginuo, pevačica sumnja da su pokušali da ga sklone

Branka Sovrlić

Inače, Branka je veliki kolekcionar skupih umetničkih dela i to ne krije, te joj je kuća prepuna radova velikih umetnika.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije