Posle dve godine braka, Katarina Grujić ostavila Gobeljića: Iznela sve u javnost, ćerka je kod njega

21.04.2023

17:04

By

Brak Katarine Grujić

Instagram

Brak Katarine Grujić delovao je svima skladno, međutim…

Pre nepune dve godine na luksuznom imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, Katarina Grujić i Marko Gobeljić zavetovali su se na večnu ljubav. Godinu dana kasnije sa ćerkicom Katjom napravili su veliko svadbeno veselje u Beogradu gde su okupili mnogobrojnu familiju i prijatelje.

Pročitajte: Stižu rode – Katarina Grujić ostvariće se ponovo kao majka, Marko zanemeo od sreće

Brak Katarine Grujić

Da je njihova ljubav prava, znali su čim su se upoznali, a kao kruna harmoničnog odnosa u decembru 2021. godine na svet je stigla njihova mezimica Katja. Fudbaler i pevačica trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno, a čini se da im to ovog puta nije pošlo za rukom s obzirom na to da je Grujićeva otputovala u daleku Australiju bez porodice.

Pročitajte: Haos na nastupu Kaće Grujić – Pevačica se potukla sa publikom, ovo niko nije očekivao

Brak Katarine Grujić

Naime, pevačica ima mini turneju na najjužnijem kontinentu, te će desetak dana biti odsutna od kuće a najteže je pada odvajanje od ćerke koja je za nju veoma vezana. Prvi nastup Kaća će imati u Melburnu, a kasnije će posetiti još četiri australijska grada, a verujemo da će atmosfera biti vrhunska.


Pročitajte: Najlepše iznenađenje za suprugu – Katarina Grujić dobila je predivan poklon za 8. mart FOTO

Iako su mnogi pomislili da je brak Katarine Grujić na ispitu, grdno su se prevarili, suprug Marko zbog profesionalnih obaveza nije mogao da joj se pridruži a ona ga redovno obaveštava kako se provodi u zemlji kengura. Fotografiju na kojoj hrani životinju koja živi na ovom kontinentu i druži se sa njim ona je podelila sa pratiocima na Instagramu koji su pohvalili to što je hiljade kilometara pevačica prešla ne bi li se družila sa publikom.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije