Strepnja i strah ušetali u njen život nakon porođaja: Saška Đoković dijagnostifikovana autoimuna bolest FOTO

24.05.2023

20:05

Bolest Saške Đoković

Instagram

Bolest Saške Đoković manifestovala se odmah po porođaju

Saška Đoković porodila se pre dva meseca i na svet donela sina Aleksandra. Ona i suprug Đorđe uživaju svakodnevno u odrastanju njihovog naslednika, a mlada mama se samo dvadesetak dana nakon porođaja vratila poslovnim obavezama.

Pročitajte: Saška Đoković pokazala naslednika – Pogledajte te okice i osmeh, pa on je kao med, isti je stric Nole FOTO

Bolest Saške Đoković

Nekadašnja voditeljka otvorila je salon venčanica na kome je radila tokom cele trudnoće, a osim što se vratila poslu, vratila se i staroj ljubavi, svakodnevnom treningu. Naime, Noletova snaja poznata je bila pre trudnoće po izvajanoj figuri te se čim su joj okolnosti dozvolile ponovo našla u teretani kako bi skinula višak kilograma koje je dobila tokom drugog stanja.

Pročitajte: Sve je ličilo na bajku, ali -Mesec i po dana od porođaja Saška Đoković ostavila Đoleta i sina FOTO

Bolest Saške Đoković

Đoletova supruga poznata je kao pristalica zdravog načina života, te se kao i njena jetrva Jelena, okrenula vegetarijanskoj i veganskoj ishrani, što je naišlo na brojne negativne komentare. Bila je revoltirana jednim takvim na svom profilu na Instagramu, pa je rešila da odreaguje.


Pročitajte: Ovo nije žena u koju se Đorđe zaljubio – Saška Đoković promenila lični opis nakon porođaja FOTO

Bolest Saške Đoković

– Kako je uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Svaka devojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormonima – glasio je komentar koji joj je zapao za oko, a ono što se ne zna jeste da je za sve zapravo kriva bolest Saške Đoković.

Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i uticati na niz psiholoških problema koji mogu da nastanu – napisala je ona na društvenim mrežama.

Pročitajte: Komšija Veselinove i Đokovića otkrio – Saška je demolirala čitav stan

Bolest Saške Đoković

– Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode – dodala je Đokovićka.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije