Užasima nema kraja: Tek što je rodila ćerkicu, Milena Vučić bije najtežu životnu borbu

12.01.2023

14:01

Bolest Milene Vučić

Foto: Instagram

Bolest Milene Vučić na vreme je otkrivena

Milena Vučić nakon udaje za Nikolu Burovca se povukla sa javne scene. Nekadašnja ultra popularna pevačica sada se potpuno posvetila porodici i deci, Nikši i Sari. Iako se u medijima retko pojavljuje, ovog puta imala je veoma bitan razlog.

Pročitajte: Bolest je uzela maha – Anastasija iskreno o zdravstvenom problemu, njene reči bole (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

Naime, bolest Milene Vučić danas je glavna tema svih portala. Crnogorska pevačica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila vest da je samoinicijativno otišla na pregled dojke gde je ustanovljeno da tkivo koje je napipala mora odmah biti odstranjeno.

– Dobro jutro. Imala sam nekoliko dana da shvatim koliko je važno paziti i voleti sebe. Pregledom dojki otkrila sam da nešto nije u redu. Otišla sam kod onkologa i shvatila da se tkivo koje sam napipala mora odstraniti. Prošla sam odlično, benigno je i osećam se dobro  – napisala je i dodala:

Pročitajte: Ceca Ražnatović hitno operisana – Podmukla bolest je uzela maha (foto)

Bolest Milene Vučić

Foto: Instagram

– Nisam ranije htela da pričam o tome, ali smatram da je jako važno uticati na svet o tome šta znači preventiva – zaključila je Milena Vučić na svom Instagram profilu.

Bolest Milene Vučić je samo podsetnik da nema zaštićenih, te da i mlade žene mogu da se suoče sa najstrašnijim neprijateljem. Tokom teških životnih trenutaka podrška su joj bili najmiliji, pa verujemo da se pevačica u potpunosti oporavila i da će nas možda uskoro obradovati novim hitom.

Još iz kategorije