Bolest drži pod kontrolom kao i kilograme: Suzana Jovanović nikada lepša nije bila FOTO

16.09.2023

20:09

By

Zdravstveno stanje Suzane Jovanović

Ata images

Zdravstveno stanje Suzane Jovanović bilo je narušeno

Supruga Saše Popovića, direktora Grand produkcije, pevačica Suzana Jovanović, pre nekoliko godina podelila je sa javnošću zdravstveni problem sa kojim se već godinama nosi, a o kojem je progovorila na jednom predavanju u Beogradu.

Zdravstveno stanje Suzane Jovanović

– Mislim da čovek treba da živi bar jedno 120 godina, kako bi mogao kada ode u penziju da uživa jedno četrdeset godina sa svojim unucima i praunucima – rekla je tada Suzana koja je priznala da se razbolela usled burnog života i stresa…

Zdravstveno stanje Suzane Jovanović

– Sve to što mi se dešavalo u životu, od šou-biznisa, preko mog posla i problema to sam sve podnosila sa osmehom na licu, a ustvari sam sve to preživljavala u sebi, što se kasnije odrazilo na  štitnu žleždu sa kojom imam problem, ali uspešno to lečim i održavam lekovima – istakla je Suzana.


Zdravstveno stanje Suzane Jovanović

U pitanju je bilo predavanje genetičara savremenosti, doktora molekularne biologije, ruskog Akademika Petra Garjajevima, koji se bavi uticajem kvantne genetike na DNK i izlečenju ljudi, održano u Ruskom domu u Beogradu.

Pre nekoliko dana na proslavi rođendana ćerke Aca Pejovića Suzana se pojavila ruku pod ruku sa svojim suprugom i pokazala da godinama uspešno odoleva kilogramima koje mogu biti posledica usporenog rada štitne žlezde.

Zdravstveno stanje Suzane Jovanović

Suzana izgleda sveže, negovano a linija joj je za desetku!

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije