Pevačica besna na Dalilu Dragojević: Slika se na njenom posedu i hvali na Instagramu

27.03.2023

16:03

By

Dalila Dragojević

IVAN VUČIĆEVIĆ

Bivši dečko Sandre Afrike se sprijateljio sa Dalilom

Sandra Afrika raskinula je dugogodišnju vezu sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, ali i dalje su ostali u dobrim odnosima, te je on i dalje pevačicin menadžer.

Kako nije u vezi sa pevačicom, Mikiša može slobodno da uživa sa devojkama, a neke od njih su čak i poznate javnosti. Kao na primer Dalila Dragojević, koja je boravila na njegovoj jahti.

Pročitajte: Dejan i Dalila ZVANIČNO RAZVEDENI: Dragojević presrećan, a bivšoj poslao brutalnu poruku

Bivši dečko Sandre Afrike

Bivša supruga Dejana Dragojevića tvrdila je da nije u nikakvom odnosu sa Mikišom, već ga je samo upoznala, postali su prijatelji i pristala je na njegov poziv da dođe na jahtu.


Pročitajte: Drama na slavlju – Ivana Boom Nikolić bežala od Sandre Afrike


Izgleda da Sandri Africi nije svejedno što je Mikiša proveo vreme sa Dalilom, iako je od toga prošlo nekoliko meseci, pa je potkačila bivšu učesnicu rijalitija jer se usudila da dođe na jahtu njenog bivšeg.

– Mi sve što imamo, to je zajedničko. Sve te neke leteće moraće da se pomire sa tim. Nemam vremena stvarno da pričam o tim turistima koji dolaze da se slikaju i odlaze kući rekla je pevačica.

Pročitajte: Vrtoglava suma – Evo koliko Dalila zaradi Tik Toku, mnoge će zaboleti glava od brojki

Bivpi dečko Sandre Afrike

Možda nije imao ništa sa Dalilom, ali je sumnjivo da prijatelji tek tako plaćaju korekciju nosa, što je Mikiša uradio za bivšu zadrugarku Draganu Mitar, što je Sandra takođe prokomentarisala:

Pročitajte: Nova devojka Dejana Dragojevića krije veliku tajnu, a tiče se Dalile

Bivši dečko Sandre Afrike

– Ne znam, nešto sam načula… Ako je on platio, onda mora da je nos mnogo dobar. On kada plati, kada to uradi, to mora da je mnogo dobro! Očigledno je bilo mnogo loše pre toga, sada je Mikiša to sredio i mora da budee dobro – rekla je Sandra, koja je prokomentarisala i vezu menadžera sa pevačicom Slavicom Ćukteraš:

Pročitajte: Trudnoća kao grom iz vedra neba – Slavica Ćukteraš u drugom stanju, za ovu tajnu niko ne zna

Bivši dečko Sandre Afrike

Da, opšte poznato. Pre mene, kada je Mikiša bio klinac (smeh). Samo kad sam otišla iz tog Šapca, sve će da bude dobro! Šalu na stranu, to pitajte njega o tim devojkama, ja ne ulazim toliko u njegovu intimu – rekla je popularna pevačica.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM

Još iz kategorije