Maja i Nataša joj nisu ni do kolena: Ova lepotica je prva žena Dače Ikodinovića koja mu je rodila stariju ćerku

21.08.2023

18:08

By

Bivša žena Dače Ikodinovića

Ata images

Bivša žena Dače Ikodinovića prava je lepotica

Danilo Ikodinović završio je profesionalnu karijeru pre skoro deceniju i po i trudio se da se od tada u javnosti pojavljuje samo kada ima nešto bitno da saopšti. Ipak, pratili su ga mediji u stopu posebno kada je na brak sa novosadskom Barbikom stavio tačku. O njihovom odnosu mnogo se polemisalo, ali nije tajna da zajedničkim snagama odgajaju ćerku Hanu.

Pročitajte: Brak sa Majom na najtežem ispitu – Dača Ikodinović uslikan u zagraljaju ove poznate lepotice, odbojkašica van sebe FOTO

Bivša žena Danila Ikodinovića

Nekadašnji vaterpolista sreću je našao pored odbojkašice, Maje Ognjenović sa kojom godinama uživa u ljubavi i skladnom braku. Jedno drugom su podrška, a Dača nikada nije krio da je presrećan što mu je Maja ušetala u život jer posle dva propala braka u njoj je pronašao sve što mu je trebalo.

Pročitajte: Sve je kasno saznala – Majka Nataše Bekvalac očajna, ćerkina odluka je dotukla

Bivša žena Dače Ikodinovića

Da, dobro ste pročitali. Dva braka. Pre Nataše, sportista je bio u braku, a bivša žena Dače Ikodinovića potpuna je misterija. Jedino što javnost o njoj zna jeste njeno ime. Anja se za Daču udala 2000. godine i podarila mu ćerku Andreu, koja je sada već odrasla devojka. Ipak, ovaj brak nije dugo potrajao, a pa su se rastali u prijateljskim odnosima još davne 2003. godine.


Pročitajte: Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović ponovo zajedno – Odlučili se na veliki korak, pevačica sve priznala

Bivša žena Danila Ikodinovića

O dami koja mu je podarila stariju ćerku Dača je do sada samo jednom govorio, kada se o njegovom razvodu od Nataše Bekvalac neprekidno pisalo:

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije