Mirjana Antonović rešila da dokrajči Miroslava Ilića: Razotkrivene njene namere, nije nimalo naivno

02.06.2023

21:06

By

Bivpša ljubav Miroslava Ilića

Facebook

Bivša ljubav Miroslava Ilića odlučila da obelodani sve o pevaču

Mirjana Antonović već godinama putem suda vodi bitku a pevačem Miroslavom Ilićem koji ne želi da prizna Devina Antonovića, za kog ona tvrdi da je pevačev sin.

Pročitajte: Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu, Mirjana može završiti u zatvoru, Devin očajan

Bivša ljubav Miroslava Ilića

Bivša ljubav Miroslava Ilića često boravi u javnosti i aktivna je u javnosti, a ovaj put je zatekla javnost izjavom da priprema knjigu u kojoj će otkriti sve o pevaču, pa čak i kako se u sudu ponašao prema njoj.

Antonovićeva je otkrila da ju je pevač već dvaput tužio i da je sve otišlo u njenu korist.


Pročitajte: Mirjana Antonović podelila lepe vesti – Zbog ovoga će i Miroslav Ilić biti srećan, konačno zavladao mir

Bivša ljubav Miroslava Ilića

– Miroslav me je prvo tužio za proganjanje, pa onda za odaju informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država sve troškove – izjavila je Mirjana, a potom otkrila nešto više o knjizi koju priprema:

– Želja mi je bila da napišem da knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati da vam napišem informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada se sve okonča. Jer to što se meni dešava se ne može izmisliti. Kada se suđenje okonča izdaću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, šta je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Šta da kažem osim da nije tragično, bilo bi komično – zaključila je Mirjana.

IZVOR: EKSKLUZIV

Još iz kategorije