Ana Nikolić preti kolegama: Posle njenih reči mnogi će reagovati

20.01.2023

20:01

Tihi rat Ane Nikolić i Kaje Ostojić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Besna Ana Nikolić ne želi više nikome da ćuti

Ana Nikolić besna je kao ris na svoje kolege!

Naime, od kada je zbog pesme Provereno zaratila sa Milicom Pavlović mnogi je nisu podržali, to jest, više je bilo onih koji je kude, a tek na prste jedne ruke mogli su se nabrojati oni koji su joj izašli u susret tokom medijskog rata.

Pročitajte: Ana Nikolić traži pomoć

Besna Ana Nikolić

Zbog svega toga Ani je pukao film, pa je za jesen ove godine zakazala koncert u Štark Areni, a našla je vremena i da dušebrižnicima zapuši usta:


– Ne možete dva puta da ubijete mrtvog čoveka. Konkurencija nikada ne spava, je*aću vam kevu – bila je jasna Ana koja je ranije uvek podržavala kolege i nikada nije vodila medijske ratove, već je uvek branila one koje su na udaru, a kada je njoj najviše trebalo, svi su joj okrenuli leđa.

– Mesecima su mahom svi protiv Ane i uopšte joj nije svejedno, baš je besna i razočarana, a posebno je Karleuša izbacila iz takta koja ju je, da se ne lažemo, sahranila izjavama. Za nju je čak rekla da se razmišlja da je tuži – započinje naš izvor i dodaje:

Pročitajte: Ana Nikolić otpustila dadilju – Evo šta je uradila iza leđa pevačici

Besna Ana Nikolić

– Da sve bude gore, na najavu Anine tužbe, Jelena se grohotom smejala, pa je samo dolila ulje na vatru, tako da ostaje da vidimo da li će uopšte doći do te parnice u Palati pravde – objašnjava nam izvor, a Ana je rekla:

– Meni niko od kolega ne treba. Dovoljna sam samoj sebi! Kada sam imala velike koncerte i nastupe, oni nisu imali ni hit!

Istina, Ana je na vrhuncu svoje karijere bila daleko iznad mnogih koji je sada pljuju, a kako će izgledati njen koncert u Areni, ostaje nam da vidimo. Poznajući je, ako se zainati i dovede svoj život u red i kontrolu, biće to veliki spektakl. U svakom slučaju, ima vremena šest meseci da se pripremi, a to je sasvim dovoljno da hejterima zapuši usta!

IZVOR: SCANDAL

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije