Bebica je ipak sve lagao: Pojavile se fotografije iz prošlosti, Kulići ima zauvek da ga otpišu

13.01.2023

11:01

Bebicino bogatstvo

Foto: Youtube printscreen

Bebicino bogatstvo ipak nije toliko veliko

Nenad Macanović, poznatiji pod nazivom Bebica, predstavlja se u medijima ko je otišao od svoje porodice zbog ljubavi prema Miljani Kulić, uprkos tome što poseduje veliko bogatstvo. Ipak, istina je izgleda malo drugačija.

Pročitajte: Miljana da ne rađa više – Marija Kulić ostavila sve u šoku izjavom

Bebicino bogatsvo

Bebica je ostao bez stana od 350.000 evra, „audija Q5“ vrednog 60.000 evra i direktorske fotelje.

Na mrežama su sada „isplivale“ fotografije koje dokazuju kakav je život vodio Bebica pre rijalitija – a može se reći da nije bio ni malo lagan.

Pročitajte: Mariji pozlilo kad je videla – Prizor u kome je zatekla Miljanu je stravičan

Bebicino bogatstvo

 

Bebica se bavio poljoprivredom, vozio traktor, autobus, popravljao mašine, pa se može zaključiti da sve ono što je govorio u rijalitiju nije skroz istina.

Podsetimo, Babica je nekoliko puta pričao da radi u očevoj firmi, a njegova sestra je svojevremeno progovorila na temu da je Bebicino bogatstvo ogromno.

Pročitajte: Zbogom Zola, Ivane i Bebice – Miljana se sinoć smuvala sa ovim učesnikom Zadruge

Bebicino bogatstvo

– Što se tiče tatine firme, to je mala porodična firma sa par radnika uključujući i tatu koji radi zajedno sa njima. Nenad je radio zajedno sa tatom, sve što je i on radio od papira, građevinskih radova i svega ostalog što se radi u firmi. On je iz firme otišao pre par godina, a 2020. zvanično kada je upao u dugove za koje nije želeo da prizna. To što je Kulićima marioneta je njegov izbor, sam to želi da bude, on je takođe bio pozvan da dođe i da se vrati u firmu kod tate, ali nije želeo – rekla je ona tada za Pink.rs.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ

Još iz kategorije