Anina prva izjava posle pomirenja OTKRIVA ZBOG ČEGA JE PEĐI SVE OPROSTILA

16.11.2023

18:11

By

Anina prva izjava posle pomirenja

printscreen instagram

Peđa Jovanović

Ana je Peđi sve oprostila a u svojoj prvoj izjavi posle pomirenja otkrila je i zašto je to učinila

Peđa Jovanović poznatiji kao Blizanac i njegova supruga Ana do nedavno su bili rastavljeni, ali sada su odlučili da svom braku daju drugu šansu.

Pomirenje se desilo pre samo nekoliko dana a posle toga je on organizovao i proslavu rođendana svojoj ženi kada su zajedno srećni nasmejani slavili.

Ana se prvi put ovim povodom oglasila te otkrila zašto je dala njihovoj ljubavi drugu šansu.

– Naravno da ću odgovoriti na to pitanje, jer je sada to očigledno. Sa njim sam od svoje 18. godine i još tad sam sanjala o skladnoj porodici koju smo napravili u međuvremenu – počela je Ana i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Jovanovic (@anajovanovic1)

 


– Nakon svih prepreka na koje smo nailazili poslednjih godina, napokon mogu da kažem da je pobedila ljubav i iskrena borba za opstanak naše velike porodice.

Koliko je Ana bila iskrena u vojim rečima toliko je i Peđa bio iskren kada je do sada u nekoliko navrata pričao o tome koliko voli svoju suprugu i da će pokušati sve da uradi da ponovo budu zajedno.

Ana je Peđi sve oprostila, a oni se nikada nisu zvanično ni razveli što je sve vreme naslućivalo pomirenje između supružnika

Peđa nije krio koliko mu je krivo što je rastavljen od Ane pa je tako jednom prilikom javno priznao da je „omanuo u braku“.

– Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol. Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima. Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas – priznao je Peđa.

– Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja, ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje. Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim – zaključio je on u emisiji „Magazin in“.

Još iz kategorije