Oko moje lepo: Anastasija objavila fotografiju bebe, Ceca jedva čeka da je zagrli FOTO

24.05.2023

21:05

Suze Anastasije Ražnatović

Ata images

Anastasija u trudnoći vreme uglavnom provodi u porodičnom domu u Sevilji

Anastasija Ražnatović uživa u blagoslovenom stanju daleko od rodnog Beograda. Ona je već nekoliko meseci u Sevilji kod dečka, Nemanje Gudelja a kako je zatrudnela oni su se bacili u proces dobija boravišne dozvole za Cecinu ćerku, te ona ne sme napuštati Španiju dok se postupak ne okonča.

Pročitajte: Anastasija postaje član porodice Gudelj – Svekrva i snaja konačno zakopale ratne sekire, pogledajte fotografije

Anastasija Ražnatović u trudnoći

Kako je njena majka, folk diva, Ceca Ražnatović istakla Tasa dobro podnosi drugo stanje i uživa u toplijim krajevima. Spekuliše se da će se ona i srpski reprezentativac u fudbalu zavetovati na večnu ljubav u julu ove godine na intimnoj ceremoniji za najbliže, dok se za narednu godinu priprema gala slavlje u Beogradu.

Pročitajte: Veliko slavlje kod Gudeljevih – Anastasija i Nemanja su spremni, Olivera objavila divne vesti

Anastasija Ražnatović u trudnoći

Anastasija Ražnatović u trudnoći vreme najviše provodi u vili njenog budućeg supruga a društvo joj pravi kućni ljubimac, Pongo, beli mačor sa nestvarno lepim očima. Mlada pevačica je nekoliko puta objavljivala na Instagramu kako uživa sa pomenutom životinjom, a kako ističe on je njihova prva beba, pošto ga doživljavaju kao ravnopravnog člana u kući.


– Oko moje lepo – napisala je Tasa.

Pročitajte: U inat Anastasiji – Đorđe Kuljić čeka dete sa mnogo mlađom izabranicom, deca će im se roditi u isto vreme FOTO

Anastasija Ražnatović u trudnoći

Podsetimo, Cecina naslednica će se početkom oktobra ostvariti po prvi put u ulozi majke, a u njihov dom stiže devojčica za koju još uvek nisu odabrali ime. Uskoro će joj u posetu stići majka Svetlana čim joj obaveze to dozvole, a govoreći za medije folk diva nije krila koliko je ushićena zbog dolaska unuke posle Veljkova dva sina, Željka i Krstana.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije