Objavljena još jedna fotografija sa Anastasijinog venčanja: Cecina ćerka kao grčka boginja, svi se dive izgledu novopečene gospođe Gudelj

24.08.2023

15:08

By

Anastasija Ražnatović

Ata images

Anastasija Ražnatović objavila selfi pre venčanja

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u jednom manastiru, nedaleko od Beograda rekli su sudbonosno „da“ i raznežili javnost goja godinama prati njihovu ljubavnu priču.

Njihova ljubav, uprkos svim preprekama i brodolomima, uspela je da je pobedi, te je tako i krunisana, a sve je obelodanjeno kao iz vedra neba na Instagramu Anastasije Ražnatović.

Anastasija Ražnatović

Par nije želeo nikakvu medijsku pompu, mada se u medijima nagađa da pripremaju veliko slavlje povodom venčanja, te su se u najstrožioj tajnosti zavetovali na večnu ljubav.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj juče su se venčali

Poznato je samo da su se od zvanica na ovom venčanju našla porodica i najbliži prijatelji, a Anastasija je danas podelila još jednu fotografiju sa ove divne ceremonije, a to je selfi fotografija iz automobila.


Ćerka folk dive Cece Ražnatović, po ko zna koji put, zasenila je sve svojom lepotom, a verujemo da je na račun izgleda i venčanice dobila pregršt komplimenata.

Anastasija Ražnatović

I Ceca Ražnatović tokom jučerašnjeg dana oglasila se za medije i čestitala ćerki i zetu na novom poglavlju njihovog života.

– Slavimo ljubav, presrećna sam. Želim im dug brak prepun ljubavi i da budu zauvek srećni – rekla je Ceca za Blic.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA/ INSTAGRAM

Još iz kategorije