Anabela odvela Luninu ćerku u Švedsku: Ona potpuno slomljena, ne može bez nje FOTO

06.09.2023

22:09

By

Anabela odvela Luninu ćerku

Anabela odvela Luninu ćerku u Švedsku, ona slomljena ne krije emocije

Jutjuberka Luna Đogani, uskoro će na svet doneti drugo dete, a u poodmakloj trudnoći je otvorila dušu pred kamerama Blica.

Anabela odvela Luninu ćerku

Đoganijeva ne krije da je lako obuzmu emocije u trudnoći, pogotovo kad je njena ćerkica Mia u pitanju.

– Emotivna sam sad, ali manje nego u prethodnoj trudnoći. Moram priznati da je to tako. Kad postaneš majka prvi put onda je sve jače. Nesvesno je tako, nekako… Postaneš žena, ne može baš svaka žena da te ubije, razbije, da te rasplače. Ja jesam, inače, emotivna po prirodi, i sad se zaplačem na neki film, nešto, svakako – kazala je Luna za pomenuti medij.

Anabela odvela Luninu ćerku


Njena ćerkica je trenutno sa bakom Anabelom u Švedskoj, pa je Luna otkrila da li joj je to teško palo.

Anabela odvela Luninu ćerku

– Nisam plakala kad je Mia išla tamo. Međutim, zaplakala sam kad me je zvala jednom, kad mi je rekla da hoće da dođem. Rekla je: „Hoću moju mamicu“, pa sam sačekala da se završi video, nisam htela pred njom da plačem, pa sam se onda rasplakala… Isplakala sam se, jer je mnogo volim, mnogo sam vezana za nju. Samim tim što me je tražila, a ja ne mogu da dođem, da budem blizu nje… Ja bih otrčala da je negde bliže! E onda mi je onako bilo… Rasplakala sam se, ali je to prirodno da me traži, da traži majku, ne bi bilo normalno da me ne traži – istakla je Đoganijeva, koja je ćerkicu dobila u braku sa Markom Miljkovićem.

Još iz kategorije