Oglasila se javno zbog nasilja u porodici: Ana Sević imala samo jednu poruku FOTO

25.08.2023

20:08

By

Godišnjica Ane Sević

Instagram

Ana Sević imala zanimljivu objavu o nasilju u porodici

Pevačica Ana Sević je uvek važila kao osoba koja glasno govori o brojnim životnim temama,  a sada se ponovo oglasila zbog jednog važnog pitanja.

Ana Sević

Ana Sević se javno oglasila o nasilju u porodici

Naime, Sevićeva je poput mnogih drugih mišljenja da nasilje ne podrazumeva samo fizički kontakt, već da je psihološka diktatura i tortura daleko opasnije sredstvo manipulacije, stoga nastoji da svojim fanovima ženske populacije to predoči kada god je u mogućnosti.

Ona je sada glasno iznela svoje mišljenje o pomentoj temi:

– Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su: 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 0112769-466, radnim danima od deseto do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova– napisala je ona i dodala:


– Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Ana Sević

Podsećanja radi, Ana je bila u braku sa Darkom Lazićem s akojim ima ćerkicu Lorenu, a nakon njega je sreću pronašla sa Danielom Nedeljkovićem.

Nedeljković i Ana imaju ćerku Senu i sina Simeona koji su im najveća životna inspriacije pored Anine ćerke iz prvog braka Lorene.

Ana Sević

Kao što je već poznato, Darko se posle Ane još jednom verio, a sada se oženio sa novom devojkom Katarinom.

IZVOR: Story

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije