Ana Korać objavila fotku sa sinom, obučeni identično

27.10.2023

19:10

By

Ana Korać

Ata images

03, June, 2022, Belgrade – Ana Korac is celebrating her birthday at the Hyatt Hotel. Ana Korac. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 03, jun, 2022, Beograd – Ana Korac proslavlja rodjendan u hotelu Hyatt. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Korać objavila fotografiju sa sinom a komentari se samo nižu

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać objavila je fotografiju sa sinom i to u istoj odevnoj kombinaciji, a čak su i u sličnoj obući.

Inače Ana neretko na svom profilu na društvenoj mreži nstagram deli fotografije pogotovo sa sinom i je sigurno je da uživa u ulozi majke.

Footgrafija koju je sada pokazala sve govori.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana T.🥰 (@ana_korac)

Inače, Ana Korać je u martu ove godine postala majka dečaka, a nedavno je objavila na društvenoj mreži i kako izgleda kutak u kom uživa njen sin uživa.


Ipak, ova objava na kojoj se vidi da su sin i majka isto obučeni, da imaju iste džempere, kao i farmerke, pa čak i vrlo sličnu obuću, izazvala je lavinu komentara, a neki od njih su: „Kakva mama, takav sin“, „Preslatki“, „Kako ste se uklopili“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, Ana se u trudnoći nije mnogo ugojila, a i to malo kilograma koje je dobila je vrlo brzo skinula. Jednom prilikom je otrkila i kako je uspela tako brzo da povrati vitku liniju.

– Čim sam se oporavila, počela sam da treniram. Vežbe su izuzetno važne za mršavljenje i oblikovanje tela. Kada sam krenula na porođaj, imala sam 63 kilograma, a sada imam 52 kile. Zahvaljujući dobroj volji i disciplini, otarasila sam se viška. Osećam se mnogo lepše psihički i fizički kada dan započnem treningom, nebitno da li u teretani ili obližnjem parku. Vežbe su mi ušle u krv. Presrećna sam i ponosna na sebe što sam tako brzo vratila devojačku liniju. Moram da priznam da sam pravi vojnik kada je fizički izgled u pitanju. Trudim se da se, čim beba spava, odmaram i ja. To je tajna dobrog izgleda – otkrila je za Informer.

Još iz kategorije