Drama epskih razmera: Ana stigla na imanje, Zvezdan hoće da napusti rijaliti, lomi sve po kući, Anđela izgubila glas VIDEO

28.01.2023

10:01

By

porodica anđele đuričić

Foto: Youtube printscreen

Ana Ćurčić u Zadruzi napravila kompletni haos

Sinoć je Ana, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, postala učesnica rijalitija. Ona se odmah suočila sa bivšim partnerom i Anđelom.

Poštovanje, vi pričali o meni, a ja malo došla. Ja sam Ana Ćurčić, majka sam dvoje dece, ekonomista – predstavila se najpre, pa se obratila onima koji su je najviše povredili.

Pitam te jesi li oprala zube? Želim da te pitam da se ovo dešava tvojim roditeljima, da tvoja majka sedi 5 meseci i plače. Šta bi mislila o Anđeli?

– Da je najgora. Ne znam šta bih rekla – odgovorila je Anđela.

– Treba da razmisliš pre nego što nešto uradiš – nastavila je Ana, pa se pobratila Zvezdanu.


– Vidim da ti se ovde svi plaše. Jako si ružan i propao si. Toliko od mene – izjavila je Ana,pa je Zvezdan krenuo da se obraća zajednici sa kojom živi u Beloj kući.

Ako neko bude nešto rekao ružno o Ani imaće problem sa mnom – izjavio je Zvezdan.

Kome ti pretiš. Nisi u četiri zida, to bude li neko ćeš da zaboraviš. Nemoj da bežiš, ti si šmeker. Sad ću ja da pokažem ko si ti, a ko sam ja. Ti možeš samo Necu i Aleksandru da maltretiraš i da im pretiš. Uplašio si se. Tebe nije sramota? – oštro mu je odbrusila Ana nakon čega je Zvezdan krenuo ka kapiji.

Pročitajte: Anđela saznala da Ana Slavnić ulazi u Zadrugu – Evo kako je regovala, Zvezdanov komentar sve šokirao

IZVOR: Blic

SLIKE: Youtube, Printscreen

Još iz kategorije