Ana Bekuta nekada je živela u trošnoj kućici: Pevačicina prošlost izašla na videlo, nije joj bilo lako kada je odlazila za Beograd

08.09.2023

17:09

By

Ana Bekuta

ATA IMAGES

Ana Bekuta živela u trošnoj kućici u Priboju

Pevačica Ana Bekuta jedna je od najvećih legendi folk narodne muzike i izuzetno je poštovana u medijima.

Zahvaljujući svojoj karijeri uspela je da stvori dovoljno za svoje potrebe. Živi u luksuznom naselju na Vračaru, a dokaz koliko se borila je taj odakle je došla, a to je mesto Priboj.

Ana Bekuta

Ana Bekuta je živela u trošnoj kućici, koja je nedavno predstavljena na Blic televiziji u sklopu emisije „Metar moga sela“. Bivše komšije popularne pevačice sa divljenjem su pričali o Ani i dan danas se rado pozdrave sa njom.

Dolk zvezda je porodični dom napustila pre više od 35 godina i od tada ga tek povremeno obilazi. Ranije je dolazila da poseti roditelje i sestru a u poslednje vreme da poradi na uređenju roditeljskog doma koji ni približno ovako nije izgledalo dok je pevačica odrastala i školovala se.


Ana Bekuta

Dosta je toga tokom godina tu menjano i dograđivano, ipak čim je postala punoletna Ana se zarad profesionalne sreće iselila. Napustila je svoju devojačku sobu i zaputila se u Beograd gde je ostala do dan-danas.

Pevačici nije bilo lako da napusti porodični dom, ali pevačica je pre par godina doživela veliki udarac, kada je preminuo njen partner Milutin Mrkonjić sa kojim je bila u vezi godinama. O njihovoj ljubavi se i dan danas priča, a pevačica ni dan danas nije prebolela odlazak voljenog Milutina.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSCREEN

Još iz kategorije