Amidžić i trudna devojka moraju hitno napustiti stan: Ovo je glavni razlog FOTO

07.09.2023

11:09

By

Drama Ognjena Amidžića

Instagram

Amidžić i trudna devojka navodno napuštaju svoj stan na Dorćolu zbog renoviranja

Ovih dana jedna od glavnih vesti na našoj estradi jeste to da će se voditelj Ognjen Amidžić po drugi put ostvariti u ulozi oca.

Amidžić i trudna devojka

Naime, njegova devojka Mina je u drugom stanju, a još uvek nije poznat pol bebe. Oni su već  dogovorili i venčanje koja će se održati u krugu najbližih članova porodice i prijatelja.

Njegova 17 godina mlađa partnerka Mina Naumović i on postaće roditelji za nekoliko meseci, što je razlog zbog kojeg će se iseliti iz stana na Dorćolu u kome žive.

Amidžić i trudna devojka


Kako saznaje Telegraf.rs, poznati voditelj i njegova izabranica uveliko se pripremaju za dolazak bebe.

 Baš zbog toga su odlučili da se isele iz stana na Dorćolu u kojem žive i to kako bi ga potpuno renovirali.

– Srušiće skroz stan, ceo sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve i želje – kaže naš izvor i dodaje:

Oni će neko vreme živeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana.

Podsetimo, Ognjen je za Telegraf.rs potvrdio da čekaju bebu i da je jako srećan zbog toga.

Amidžić i trudna devojka

– Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju – rekao nam je voditelj.

IZVOR: Telegraf. rs

SLIKE: Instagram, Ata images,

Još iz kategorije