Aleksandra se udaje za Filipa Cara, otkriveni svi detalji

30.10.2023

10:10

By

Maja Marinković iznela šokantne tvrdnje

ATA IMAGES

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Aleksandra Nikolić i Filip Car su izgladili odnose,a sada je ispilivala i inofrmacija: Aleksandra se udaje za Filipa Cara

Bivši rijaliti učesnici su se podestimo malo posle vesti da je Aleksandra Nikolić ostala u drugom stanju posvađali i raskinuli veridbu. Međutim, njih dvoje su se pomirili, i Aleksandra je navodno otišla u Crkvenicu kod Filipa Cara.

Njih dvoje su i pozirali u jednom kafiću u njegovom mestu što je bivša zadrugarka i objavila.

Kako navodi izvor koji je upoznat sa celokupnom situacijom, njih dvoje čak planiraju i venčanje.

– Aleks je pokupila stvari i otišla kod Filipa Po ko zna koji put mu je prešla preko svih prevara, ali ovoga puta bar za to ima krupan razlog. On je takođe obećao da će manje da joj ljubomoriše i da će da se promeni iz korena, kako i ona, a sutra i ćerka, pored njega ne bi trpele. Malo ko veruje da on uopšte može da se promeni s obzirom na sve pokušaje koje je imao dosad, ali Nikolićka je odlučila da mu veruje i pruži novu šansu – priča izvor blizak paru i nastavlja:

Aleksandra ne živi sa Filipom Carom

Aleksandra Nikolić i Filip CarATA Images


– Njoj je zapravo cilj da se venčaju pre neko što rodi bebu da ne mora posle da se juri s Filipom oko dokazivanja očinstva. On je pristao na to jer je i on želeo da naslednica na ovaj svet dođe pod normalnim okolnostima, a ne da tek po njenom rođenju ide da priznaje dete. Da tata i mama ne budu u svađi i da bar pokušaju da joj priušte lepu budućnost!

 

Aleksandra Nikolić i Filip Car su nedavno objavili da se vole

Posetimo pre nego što je isplivala vest o tome da se Aleksandra Nikolić udaje za Filipa Cara njih dvoje su planirali i da kupe stan u Beogradu i to tako što su zapravo iscenirali ceo raskid o čemu je Scandal! pisao.

Nakon toga oni su na Tiktoku objavili da se vole i to u zajedničkom uključenju.

IZVOR: republika

Još iz kategorije