Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka policiji, uzeo joj novac i pretio samoubistvom, a sada je UHAPŠEN!

24.10.2023

10:10

By

Aleksandra Mladenović Estradni skandali Skandali na estradi

foto: Ivan Vučićević

Aleksandra Mladenović

Pevačica Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka policiji, a evo i zbog čega je sada uhapšen

Aleksandra se oglasila za medije i istakla da je bila u vezi sa mladićem kog je upoznala putem intreneta i sa kojim se u početku lepo zabavljala, a da je onda sve izmaklo kontroli te da je on počeo da se ponaša potpuno drugačije zbog čega je morala da reaguje i prijavi ga policiji zbog čega je kako prenosi mediji on sada i uhapšen.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima su Aleksandra Mladenović i izvesni mladić u vezi i da je među njima sve bajkovito, a onda je on objavio i materijal u kom se vidi i kako je došlo do svađe među njima.

Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka policiji

Naime, kako mediji navode Aleksandra je sada već bivšeg dečka optuživala da se viđa sa drugim devojkama, kao i da je dobila informaciju da je tukao bivšu devojku te da se našla u nezavidnoj situaciji.

Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka policiji jer joj je dolazio i ispred stana

Tim povodom oglasila se i Aleksandra te istakla da je bila primorana da reaguje jer, kako kaže, taj mladić joj je ukrao izvesnu količinu novca i pretio joj da će da popije šaku lekova.

– Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime – rekla je Aleksandra Mladenović.


IZVOR: informer

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije