Skrhana bolom: Edita odlučila da napusti muziku, njeno saopštenje rasplakalo javnost

15.05.2023

16:05

By

Izgled Edite Aranđelović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Album Edite Aradinović neće ugledati svetlost dana

Edita Aradinović jedna je od najatraktivnih, ali i najtalentovanijih pevačica na našoj sceni.

U poslednje vreme je u centru skandalu, zbog snimka tuče sa sestrom Indi, ali izbaci i pokoji hit kao što je „Štikla“ ili „Etida“ sa pevačem Džordžijem.

Pročitajte: Posle haosa sa Indi nova drama – Edita u sve gorem stanju, ovo je zvanično saopštenje o pevačici

Album Edite Aradinović

Ipak, izgleda da će sve to postati prošlost, jer je Edita oslučila da prekine da se bavi sa muzikom, a već spremljeni album je odlučila da ne objavi.


Razlog tome jeste tragedija u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ gde je osmrćeno 10 osoba, ukljujuči devojčicu koja je, nažalost, jutros preminula.

Pročitajte: Šok u Zvezdama Granda – Pevačica doživela infarkt na snimanju

Album Edite Aradinović

– Dragi moji, istina je da život ide dalje… i ide, samo na potpuno drugačiji način. Nemam srca i snage da se bavim muzikom, album odlažem do daljeg. Takođe, neću repostovati nastupe, a isto tako biću opreznija sa sadržajem koji postavljam i delim sa vama. Nadam se doljem sutra, hvala na razumevanju – napisala je pevačica.

Pročitajte: Puklo prijateljstvo – Aco Pejović i Aleksandra Prijović se mimoišli na aerodromu

Da li je ovo konačno ne znamo, ali činjenica da je muzika koju slušaju novije generacije, među kojima su i Editine pesme na udaru medija. Ko zna, možda da želi da poradi na svojoj muzici i izbaci iz nje sve što bi moglo biti osetljivo po omladinu.

U svakom slučaju, bila bi šteta da Aradinovićeva prekine svoju karijeru, jer definitivno poseduje talenat kojim se pojedini pripadnici estrade ne mogu pohvaliti.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM

Još iz kategorije