Godinama skrivana tajna: Ovaj slavni pevač je bio u aferi sa Vesnom Zmijanac, isplivao dokaz

16.08.2023

13:08

By

Pas Vesne Zmijanac

IVAN VUČIĆEVIĆ

Afera Vesne Zmijanac i Nina Rešića je još uvek aktuelna tema

Pevačica Vesna Zmijanac važi godinama za jednu od najveći dama na našem estradnom nebu. Mada je već dugi niz godina bez partnera, ona je u mladosti bila prepoznatljiva po povezivanju sa raznim muškarcima.

Pročitajte: Od onakve žene ništa nije ostalo- Vesna Zmijanac nakon operacije ne liči na sebe, Nikolija očajna FOTO

Afera Vesne Zmijanac i Nina Rešića

Naime, ranije su je često povezivali sa pokojnim pevačem Ninom Rešićem. Iako nikada nije želeo da prizna ove navode, njegova tadašnja dugogodišnja devojka, iznela je u javnost sve detalje njihove veze, kao i skandaloznog raskida koji se dogodio zbog njegove afere sa pevačicom.

Nino je tada bio u vezi sa Velom, koja je jednom prilikom ispričala kako je otkrila da je pevač vara sa Vesnom Zmijanac. Navodno je sa kumom otišao na koncert Dragane Mirković, i nakon nekoliko sati dobila je anoniman poziv, piše Story.

– Kao i uvek ispratila sam ih na vratima rečima „Nemojte vas dvojica negde da šarate.“ Nakon nekoliko sati dobila sam anonimni poziv: „Muž Vam je u hotelu sa Vesnom Zmijanac i kumom“. Sela sam u auto i otišla na lice mesta.


Pročitajte: Ista tata- Vesna Zmijanac objavila sliku mlađe unuke Hane, Nikolija i Relja joj ovo neće oprostiti FOTO

Afera Vesne Zmijanac i Nina Rešića

– Čuvar me nije pustio, a Nino je iskoristio taj trenutak i sakrio se iza kanti za đubre, ali je na stolici visila njegova jakna i čaša sa viskijem. Stigla sam do stola i ne obraćajući pažnju na Vesnu Zmijanac koja je pušila i tendenciono me posmatrala, i upitala kuma: „Zar vi niste na koncertu Dragane Mirković? Gde je moj muž?“ Videvši da me kum ignoriše, bacila sam sto na sve njih. Naravno, čuvar me izbacio.

Nino i Vela ubrzo nakon toga su raskinuli, a pevač se držao priče da afera nije razlog zašto je osmogodišnja veza okončana. Međutim, godinama nakon njegove smrti,izlaze na videlo detaljio njegovoj vezi sa Zmijanac, pošto je Nino vodio dnevnike.

– Vesna i Nino su se redovno viđali u hotelu „Park“. Pevačica nikad nije želela da se s njim javno pojavljuje i da prizna da su u vezi, zbog čega je on veoma patio. Nino je u nju gledao kao u Boga! On je svoju tadašnju devojku ostavio zbog Vesne.

Pročitajte: Zar ovako izgleda žena posle ugradnje bajpasa? Vesna Zmijanac nakon bolesti prvi put u javnosti FOTO

Afera Vesne Zmijanac i Nina Rešića

IZVOR: Story

SLIKE: Ivan Vučićević

Još iz kategorije