Divne vesti: Jelena Rozga postaće majka, presrećna je, osmeh sa lica ne skida

01.03.2023

15:03

Ljubavna priča Jelene Rozge

PRINTSCREEN YOUTUBE

Želja Jelene Rozge je da bude majka

Pevačica Jelena Rozga iskreno je podelila svoju najintimniju želju – da postane majka. Splićanka je istakla da je prezadovoljna svojim nećacima, koji su već odrasli i detetom koje tek otkriva svet oko sebe. Ona je takođe izrazila ljubav prema maloj ćerki Petra Graše i Hane Huljić, koju naprosto obožava.

Pročitajte: Osmehom je skrivala bolove i tugu – Jelena Rozga u teškom zdravstvenom stanju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Jelena je takođe otkrila da ima ozbiljan problem sa štitnom žlezdom i da njen zdravstveni nalazi nisu najbolji. Želja Jelene Rozge je da bude majka, međutim, mora još da poradi na svom zdravlju, pevačica se trudi da se odmara i da bude pozitivna, nadajući se boljim nalazima za mesec dana. Ona je takođe promenila način ishrane kako bi pomogla svojim zdravstvenim problemima.

Pročitajte: Prvi put javno progovorila – Jelena Rozga priznala šta je sve proživela kao član grupe Magazin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Instagram, Yotube Printscreen

Još iz kategorije