Javio se u poslednjem trenutku: Lekari se bore za život Žike Jakšića, operacija traje satima

29.04.2023

19:04

By

Žika Jakšić u bolnici

Ata images

Zdravstveno stanje Žike Jakšića ozbiljno je narušeno

Žika Jakšić se nikada ne žali, ali silni problemi sa kojima se bori, ozbiljno su mu načeli zdravlje. Sve je krenulo od upale slepog creva koja ga je umalo koštala života jer u prvi mah nije znao šta je u pitanju.

Pročitajte: Da li ste znali čime se bavio na početku karijere – Žika Jakšić pre Granda radio nešto potpuno drugačije

Zdravstveno stanje Žike Jakšića

– Žika je danima trpeo bolove, on je jak čovek, nije od onih koji za sve trče kod lekara i tako je ispalo da se javio u poslednjem momentu. Da je samo sat vremena kasnije došao, veliko je pitanje da li bi ostao živ. Operacija slepog creva jeste rutinska, ali ako se ne dođe na vreme, javlja se sepsa, a to se umalo desilo Žiki. Tada su ga lekari jedva spasili, a onda je otkriveno i da ima kilu koja je takođe operisana i on se sada oseća dobro – kaže izvor iz Granda za magazin SVET i dodaje da ga je onda zadesila korona čime je zdravstveno stanje Žike Jakšića dodatno narušeno.

Pročitajte: Žika Jakšić plakao u emisiji Nikad nije kasno – Ispovest o borbi sa rakom potresla sve

Zdravstveno stanje Žike Jakšića

To je pregurao, ali kosa je počela da mu opada u pečatima. Išao je kod lekara, prepisali su mu terapiju koju mora da koristi i sve je počelo da se vraća u normalu. Nova kosa raste, ćelavih delova sad nema, ali sad njegove prijatelje brine zašto je u licu propao, dobio kesice ispod očiju i zašto stalno deluje umorno i iscrpljeno.


Pročitajte: Žika Jakšić očitao lekciju Dragani Mićalović (foto)

Zdravstveno stanje Žike Jakšića

Rekli su mu da to može biti od anemije, od dehidracije organizma ili nekih alergija. Trebalo bi to da ispita. Ako je samo od godina, može te kesice čas posla da reši estetskom intervencijom, ali neće on na to pristati, njemu to ne smeta iako ga kolege nagovaraju da se podmladi – zaključuje izvor iz Granda.

IZVOR: Svet-scandal.rs

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije